Εκαναν την ΕΡΤ ΥΕΝΕΔ : Απομάκρυναν την Ελλη Στάη ...από το δελτίο ειδήσεων !

Εμείς τα έχουμε χώσει  πολλές φορές στην Ελλη Στάη ! Ακόμα και για το τρόπο που βρέθηκε και πάλι στην ΕΡΤ  Αλλα το σημερινό το θεωρούμε απαράδεκτο έστω και αν υπήρξαν εντάσεις μεταξύ  της παρουσιάστριας και των κομματικών επιτρόπων δημοσιογράφων και διευθυντών, όπως λένε πληροφορίες ! Δείτε τι γράφει το enikos.gr


Με απόφαση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ Νίκου Σίμου, η Έλλη Στάη δεν θα εκφωνήσει,σήμερα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ. Θα την αντικαταστήσει η Πηνελόπη Γαβρά. Ο λόγος αυτής της απόφασης έχει να κάνει με ένα επεισόδιο που προκάλεσε η Έλλη Στάη.
   Ο Βασίλης Θωμόπουλος, Διευθυντής Ειδήσεων της ΝΕΤ, γνωστοποίησε στον Διευθύνοντα Σύμβουλο ότι η γνωστή δημοσιογράφος του συμπεριφέρθηκε με απαράδεκτο τρόπο, αποδίδοντάς του απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και ύβρεις. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βασίλης Θωμόπουλος ανέφερε ότι η Έλλη Στάη του απαγόρευσε να βρίσκεται στο κοντρόλ όταν εκφωνεί ειδήσεις και ο Διευθυντής Ειδήσεων της ΝΕΤ ενημέρωσε τον Γενικό διευθυντή Αιμίλιο Λιάτσο που με την σειρά του γνωστοποίησε το θέμα στον Διευθύνοντα Σύμβουλο Νίκο Σίμο, ο οποίος και  αποφάσισε την σημερινή της αντικατάσταση από την Πηνελόπη Γαβρά.
   Οι ίδιες πηγές λένε, ότι η αυριανή ημέρα θα είναι κρίσιμη ως προς τις... εξελίξεις...