Προηγείται ο Σαμαράς του Τσίπρα και ο Τσίπρας του Σαμαρά !!

...και  ΣΥΡΙΖΑ 48% έναντι 30% της ΝΔ στην Παράσταση Νίκης
Οι Έλληνες είναι  τρελοί ..ή δημοσκοπήσεις τρελάθηκαν ! Δείτε θέμα.Ο Σαμαράς καταλληλότερος του Τσίπρα για πρωθυπουργός ....αλλά σε δημοφιλία ο  Τσίπρας  του ρίχνει του Σαμαρά ...και όλοι μαζί τρώνε την σκόνη του Κουβέλη!

Την πεποίθηση ότι τα νέα δημοσιονομικά μέτρα θα υπερψηφιστούν από τη Βουλή εκφράζει το 83% των ερωτηθέντων, σύμφωνα με το Βαρόμετρο Οκτωβρίου της Public Issue για τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή.
Η οργή και η αγανάκτηση πάντως των πολιτών συνεχίζει να αυξάνεται (23% το Σεπτέμβριο – 28% τον Οκτώβριο), με το 80% να θεωρεί ότι τα πράγματα πηγαίνουν σε λάθος δρόμο, το 72% να τάσσεται κατά του Μνημονίου και το ίδιο ποσοστό (72%) να δηλώνει ότι αντιμετωπίζει δυσκολία με τα εισοδήματά του.
Ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς διατηρεί προβάδισμα για καταλληλότερος πρωθυπουργός με 43% κερδίζοντας δηλαδή τρεις μονάδες σε σχέση με την προηγούμενη αντίστοιχη μέτρηση του Σεπτεμβρίου Ποσοστό 28% συγκεντρώνει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ο οποίος είδε το ποσοστό αυτό να μειώνεται κατά μία μονάδα εν συγκρίσει με τον Σεπτέμβριο.
Δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός:
Φώτης Κουβέλης 48%
Αλέξης Τσίπρας 41%
Πάνος Καμμένος 40%
Αντώνης Σαμαράς 39%
Αλέκα Παπαρήγα 21%
Νίκος Μιχαλολιάκος 20%
Ευάγγελος Βενιζέλος 20%
Όσον αφορά την παράσταση νίκης ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μπροστά με 15 μονάδες από την Νέα Δημοκρατία, συγκεντρώνοντας 48% έναντι 30% της ΝΔ.
 http://news247.gr/