Εφτυσαν τις ηγετικές ...ομάδες των εργατοπατέρων ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ και πήγαν 150 άτομα στην συγκέντρωση

Ουτε οι συγγενείς τους που δουλεύουν στα κεντρικά συνδικάτα, ούτε οι γραμματείς των πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ που τις βόλεψαν στην ΓΣΕΕ, ούτε οι συμπέθεροι τους από τα Τίρανα ... που απασχολούν επίσης στο συνδικάτο ,  ούτε οι συνεργάτες τους με τις οικογενειακές μπίζνες που κάνουν με τα λεφτά της εργατική εστίας και των εργαζομένων...ούτε οι κουμπάροι που επίσης βολεύουν απολύοντας εργαζόμενους μέσα απο την ΓΣΕΕ ( ταξιδεύουν στην ΓΕΝΕΥΗ δήθεν εργατολόγους που προσέλαβαν να παριστάνουν τους δικηγόρους κατά πρωην συναδέλφων τους ) και τζιράροντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε μαιμού αποχωρήσεις και επαναπροσλήψεις, πήγαν στην συγκέντρωση στο Προπύλαια,  που κάλεσαν οι ηγεσίες των εργατοπατέρων των δύο οργανώσεων.

Ευτυχώς που είχαν κινητοποίηση οι Αγανακτισμένοι Μοτοσικλετιστές πάρκαραν τις μηχανές τους στην πάνω πλευρά της λεωφόρου Αμαλίας.
Δείτε το λόγου το αληθές από το ρεπορτάζ : 
Η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ) και η Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ) πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης πανεργατικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια.


Περίπου στις 18.30, αριθμούσαν περί τα 150 άτομα οι συγκεντρωμένοι, ενώ λίγο πριν τις 19.00 έφτασαν στο σημείο και οι Αγανακτισμένοι Μοτοσικλετιστές Ελλάδος. Η οδός Σταδίου έκλεισε πέντε λεπτά πριν τις 19.00 κι ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 19.00 θα ξεκινούσαν ομιλίες, τελικά αποφασίστηκε να γίνει πορεία προς τη Βουλή.
 Στις 19.18, οι διαδηλωτές αριθμούν συνολικά περί τα 500 άτομα.