Oι γιοί του πρώην της ΕΥΠ, το μπαρ, ο λογαριασμός...οι μπράβοι και ο υπερβάλλον ζήλος του κράτους !

Αυτό είναι το κράτος μας... Και έτσι θα μείνει εξουσία ,νταηλίκι ...με πολιτικές και άλλες καλύψεις ! Και ας καταρρέουμε ως χώρα και ως λαός. Δείτε θέμα :
Oι δυο γιοι πρώην διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), ένας σωματώδης άνδρας, ο οποίος επιμένει ότι δραστηριοποιείται στον ιατρικό χώρο και αυτοπαρουσιάζεται ως ο «γιατρός του ΣΚΑΪ» και ένας τέταρτος για τον οποίο πολλά λέγονται αλλά λίγα γνωρίζουμε, βρίσκονται στο επίκεντρο μιας περίεργης ιστορίας που σημειώθηκε πριν από μία βδομάδα στη Γλυφάδα.


Η αρχική σκηνή εκτυλίσσεται με εξαιρετικά βίαιο περιεχόμενο στο γνωστό μπαρ «Μικρό» της Γλυφάδας, το οποίο εμφανίζεται να έχει εξαιρετικά καλό τζίρο και επιτυχημένη διαχείριση, παρά την κρίση που μαστίζει τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Πρωταγωνιστές του επεισοδίου ο ιδιοκτήτης του μπαρ, ο Παναγιώτης Μάνεσης, ένας συνεργάτης του και η τετραμελής παρέα. 

Στο επικοινωνιακό μέρος της υπόθεσης, οι τέσσερις πρωταγωνιστές εμφανίζονται να έχουν ξυλοκοπηθεί, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο από «ανθρώπους» του συγκεκριμένου μπαρ. 

Αυτό τουλάχιστον γράφτηκε επιλεκτικά σε εφημερίδες, αλλά όλως περιέργως όλα αυτά που αναφέρθηκαν -για άγνωστους λόγους- αποσύρθηκαν από τις ηλεκτρονικές εκδόσεις. Εντύπωση προκαλεί ότι αμέσως μετά από το περιστατικό, διαφορετικές υπηρεσίες (Οικονομική Αστυνομία, ΣΔΟΕ, Ασφάλεια, ΕΥΠ ) έκαναν εφόδους στο συγκεκριμένο μαγαζί. Ως πρόσχημα χρησιμοποίησαν τις μηνυτήριες αναφορές που έχουν κατατεθεί για ηχορρύπανση. Ωστόσο, οι ίδιες υπηρεσίες δεν έδειξαν την ίδια ευαισθησία για τα υπόλοιπα μαγαζιά της περιοχής, τα οποία επίσης ελέγχονται για τέτοιου είδους παραβάσεις. Ο καθένας, λοιπόν, μπορεί να αντιληφθεί ότι πίσω απ’ αυτή την κινητοποίηση κρύβεται η ταυτότητα των προσώπων που συμμετείχαν στο επεισόδιο.
http://www.zougla.gr/