O ΣΥΡΙΖΑ είναι ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ, με αρχηγό τον ΑL.ΤΣΙΠΡΑ , με ένα χαρτοπαίχτη και ένα λαμόγιο !


Ενώ ζούμε σε ένα αγγελικό συστημικό πολιτικό σύστημα με πολιτικούς διαμάντια ..που ούτε λεμονοστύφτη δεν ακούμπησαν από τη  Siemens! Που φεύγουν απο την πολιτική φτωχοί και κουρελιάρηδες και ζητιανεύουν  να ζήσουν, δείτε τι καθάρματα κρύβει ο ΣΥΡΙΖΑ  του ΑΛ ΤΣΙΠΡΑ 
Ρε τι κάνουν αυτές οι δημοσκοπήσεις! Διαβάσαμε χθες με διαφορά μερικών λεπτών δύο συνεχόμενα ποστ για τα δύο καθάρματα της συμμορίας του ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ Τσίπρα !
Ο ένας έγραφε είναι χαρτόμουτρο ( καλά κανένας από τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους δεν  έχει πιάσει χαρτιά στα χέρια , δεν έχει πάει σε καζίνο κλπ ) και τον έχουν πιάσει δύο φόρες! ( είδατε γιατί υπάρχει το παρακράτος και οι "φάκελο" από της ιδρύσεως αυτού του κράτους, οι Κοτζαμάνηδες, έχουμε και τους διαδικτυακούς τώρα  ) .
Ο άλλος  γράφει είναι λαμόγιο...Τον κατηγορεί ο συνεταίρος του από παλιές μπίζνες για υπεξαίρεση ! 
Κλπ . 
Δείτε τα ποστ εδώ ... 

Αυτός λοιπόν ο ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ ...προεκλογικά έλεγαν άλλα ποστ ήταν τακίμι του Ακη ( του φυλακόβιου ) και μάζεψε όλα τα ορφανά του ! Ασε δε κάτι Κουλούρηδες  , κάτι Λαλιώτηδες κλπ που είχαν το επικοινωνιακό και προγραμματικό πλάνο ! Αλλά μετεκλογικά δεν είδαμε κανένα ...και δεν ξέρουμε αν ξέρουν και που είναι τα γραφεία του κόμματος!
Και για να μην παρεξηγηθούμε...εμείς δεν λέμε οτι στο ΣΥΡΙΖΑ είναι μόνο Αγγελοι! Αλλά ρε αδέρφια ...πιο μαλάκα έχουμε μάτια και βλέπουμε και αυτιά και ακούμε!