Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Απάτες με paysafe είναι εφικτές και πως ?

Επειδή πολύς λόγος γίνεται με απάτες με paysafeκαλό είναι να γνωρίζουμε ορισμένα απλά θέματα και πως λειτουργούν τα onlineσυστήματα αυτών των πληρωμών και μην σας πουλάνε μούφες για μεταξωτές κορδέλες .
Tο σύστημα είναι ελεγχόμενο ως προς την πώληση από την εταιρία που την διαχειρίζεται και κάθε σημείο πώλησης  έχει κωδικό αναγνώρισης από την εταιρία. Όταν γίνει μια αγορά …και εκδοθεί η σχετική ταινία με τον κωδικό και το ποσό…δεν ακυρώνεται . Που σημαίνει ο επαγγελματίας που πουλά μια τέτοια κάρτα προσέχει να του δώσει τα λεφτά ο πελάτης  (πρώτα) και ο πελάτης προσέχει να εκδοθεί επιτόπου η σχετική ταινία και όχι να πάρει μια που έχει εκδοθεί. Κι αυτο γιατί από τη στιγμή που έχει εκδοθεί η σχετική ταινία κωδικού ..είναι δυνατή η χρήση της …αφού απαιτείται μόνο ο κωδικός . Αρα για να γίνει απάτη … ( πού ουδεμία σχέση έχει με ηλεκτρονική απάτη πλην της απλής συμβατικής απάτης ) πρέπει ο επαγγελματίας που την εξέδωσε να είχε πέσει θύμα της αφέλειας του ! Δηλαδή να του είπαν θέλω των 20 ευρώ ( υπάρχουν αν δεν κάνουμε λάθος των 10 , των 20 , των 50 , και των 100 ευρώ …μεγαλύτερο ποσό δεν μπορεί να εκδοθεί ) και μετά να προσποιήθηκαν ότι δεν έχουν χρήματα …να φωτογράφησαν με κινητό η αντέγραψαν τον κωδικό … και στην συνέχεια αυτός να την κράτησε και να την έδωσε σε άλλο πελάτη …που προφανώς όταν πήγε να την χρησιμοποιήσει και του έδινε το σύστημα ότι δεν ισχύει . Αφού την είχαν χρησιμοποιήσει τον κωδικό οι επιτήδειοι. Απάτη της πλάκας μπορεί να θεωρηθεί… Μπορεί κάποιοι επιτήδειοι να έβαλαν στο χέρι με αυτό το κόλπο κάποιους που στάθηκαν αφελείς . 
Οι paysafe συνήθως χρησιμοποιούνται σε συνδρομές, σε παιχνίδια , σε onlineκαζίνο , συνδρομή σε site, σελίδες στοιχημάτων , κλπ ( Όπως και εκεί έχουν βάσεις δεδομένων πελατών )ή υπηρεσίες όπως κινητής τηλεφωνίας . Αρα η αγορά μπορεί να είναι ανώνυμη η πληρωμή είναι επώνυμη ! Η pay safeδεν χρησιμοποιείται συνήθως για online αγορές αγαθών Αυτά για να ξέρουμε τι αγοράζουμε και τι πουλάμε… Μην σπέρνουμε τον πανικό …και δημιουργούμε προβλήματα στην ανάπτυξη του διαδικτύου κλπ …Με μερικές χοντροκομμένες… απάτες επιτηδείων που οφείλονται κυρίως στην αφέλεια …και όχι σε αετονύχηδες …και ηλεκτρονικά προηγμένους εγκληματίες ! Περισσότερη ενημέρωση, προσοχή, και λιγότερο ηλεκτρονικό παραμύθι !

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…