Οι off shore καίνε δεύτερο πρώην υπουργό που του ετοιμάζουν επιχείρηση αλά Ακη !

Σέρνονται εδώ και μέρες φήμες οτι πρώην υπουργός αναμένεται να έχει την  τύχη του Ακη! Το καίνε και αυτόν οι off shore ! Αλλά όλα αυτά φήμες ...Κάποιοι τον καρφώνουν "φωτογραφίζοντας" τον, στο εντελώς άσχετο! Κάποιοι τον ψάχνουν να τον βρουν ...αλλά δεν βρίσκεται να τον ρωτήσουν τι παίζει! Άλλοι λένε οτι πάνε να το "πνίξουν" γιατί είναι "παναγία" μπροστά στον Ακη .

Πάντως έχουν κάποια κοινά σημεία ...τρόπου ζωής με τον Ακη ...αλλά όχι απόλυτα προκλητικά ! Και εγκατέλειψε την πολιτική  έτσι ξαφνικά Περισσότερα δεν λέμε καρφώνουμε και δεν θέλουμε!
Πάντως δεν είναι τυχαίο ότι όσοι υπουργοί και των δύο κομμάτων έχουν εμπλακεί σε καραμπινάτα μιζαρίσματα,  με φήμες και με στοιχεία ,άλλο αν δεν μπορούν να τα δέσουν, είχαν ροπή προς την καλή ζωή και το ωραίο φύλλο ( (στα στερνά τους )...αφού έγιναν πιο ωραίοι με το χρήμα που μάζεψαν ή είχαν και αύξησαν !
Τυχαίο δεν νομίζουμε ! Ξέρουν ποιους μιζάρουν και επιπλέον πως αυτοί είναι πιο λαμόγια ...από τα άλλα λαμόγια που πατελονιάζουν  το βρώμικο και μιζαρισμένο χρήμα ! Αλλοι το δείχνουν άλλοι το κρύβουν! Πάντως λίγδες και λαμόγια που σαβουριάζουν απο ευτελή έως πολύ αξίας ...δωράκια και μίζες είναι το 80%