ΜΑΤ και επεισόδια στην Υδρα ...σε μάχη με τον ΣΔΟΕ και επιχειρηματίες της Περιοχής !

Στη Μύκονο ...στα πάρτι των Ρέμου Ρουβά ...και του Τσιλιχρίστου που έπαιζαν αστοκομαχίες , έκαναν μπουγελώματα με βότκες και συμμετείχαν και πρώην μέλη του κοινοβουλίου και επώνυμοι μαιντανοί και φράγκατοι με κότερα και βίλες, δεν υπήρχε ΣΔΟΕ ούτε για δείγμα!
Δείτε θέμα :

Επεισόδια που διήρκησαν περίπου μία μέρα ξέσπασαν στην Ύδρα όταν η Οικονομική Αστυνομία επιχείρησε να μεταφέρει στον Εισαγγελέα Πειραιά έναν ιδιοκτήτη ταβέρνας ο οποίος δεν έκοβε αποδείξεις! Χρειάστηκε σήμερα το πρωί να μετακινηθεί στο νησί διμοιρία ΜΑΤ με πλοίο του Λιμενικού προκειμένου να καμφθούν οι αντιδράσεις των ντόπιων και να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του παραβάτη Υδραίου στον Πειραιά.

Το πρωτοφανές περιστατικό ξεκίνησε το μεσημέρι της Παρασκευής σε ψαροταβέρνα στην παραλία της Ύδρας.

Άντρες της Οικονομικής Αστυνομίας οι οποίοι έκαναν έλεγχο, διαπίστωσαν ότι οι υπεύθυνοι μιας ταβέρνας δεν έκοβαν αποδείξεις.

Ζήτησαν να συνομιλήσουν με τον αγορανομικό υπεύθυνο του καταστήματος και εντόπισαν τη γιαγιά της οικογένειας Τηλιακού η οποία εμφανιζόταν ως υπεύθυνη για το νόμο.

Η υπεύθυνη της ψαροταβέρνας οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Ύδρας όπου εκλήθη να δώσει εξηγήσεις. Κατά πληροφορίες εμφάνισε υψηλή αρτηριακή πίεση και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του Νησιού.
 http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=217408