Συνέλαβαν απεργούς στο κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αστυνομικοί συνέλαβαν οδηγούς απορριμματοφόρων για παρακώλυση συγκοινωνιών.



Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία με 20 τουλάχιστον απορριμματοφόρα και δημοτικά αυτοκίνητα με τα οποία κινήθηκαν ανάποδα στην οδό Αγ. Κωνσταντίνου.

Αστυνομικές δυνάμεις εμπόδισαν την πορεία να προσεγγίσει την πλατεία Ομονοίας με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση και να γίνουν κάποιες ρίψεις χημικών. Μάλιστα κάποιοι διαδηλωτές επιχείρησαν ακόμα και να σηκώσουν με τα χέρια περιπολικό για να ανοίξουν τον δρόμο!
Τελικά οι απεργοί πείστηκαν να αφήσουν στην άκρη τα απορριμματοφόρα και να συνεχίσουν πεζοί την πορεία τους. Αυτή την ώρα κατευθύνονται προς την πλατεία Συντάγματος διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές στους προϋπολογισμούς των δήμων. Στην συγκέντρωση βρίσκονται και δήμαρχοι της Αττικής.


Σημειώνεται ότι οι δήμοι της Αττικής θα παραμείνουν κλειστοί σήμερα και αύριο Πέμπτη, ενώ το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ θα έχει σήμερα συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά. Στις 15:00 το μεσημέρι το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ θα συνεδριάσει προκειμένου να  εξετάσει τα αποτελέσματα της συνάντησης με τον πρωθυπουργό. Οι τελικές αποφάσεις για την περαιτέρω στάση των εργαζομένων στους δήμους θα ληφθούν αύριο στο έκτακτο συνέδριο που έχει συγκαλέσει η ΚΕΔΕ.
 http://newpost.gr