Συνεταιρικά εκβίαζαν υπάλληλος και προισταμένη του ΕΟΤ που συνελήφθησαν !

 Αυτό είναι το κράτος μας ...Από τον "ψευτοχακερ" και τους υποτακτικούς του .. Και διαδίδοντας διάφορα παραμύθια της χαλιμάς. κατ επάγγελμα και συνήθεια .Αλλά αν τους κόψουν τον κρατικό μισθό ...και τους "κλέψουν" το πορτοφόλι, όπως κάνουν χρησιμοποιώντας την κρατική υπηρεσία "βάλλοντας" με τον εξοπλισμό της και τις εργατοώρες που πληρώνονται  κατά επαγγελματικού site !
Που δίνει λεφτά στο κράτος από φόρους !Τι να πούμε! Υπάρχει κανένας πολιτικός να τους κάνει πακέτο. Να δείτε για πότε κόβουν και τα παραμύθια τους και τους "εκβιασμούς" ... Πάντως σε προηγούμενο πόστ έσβησαν μέσα σε μια ώρα τους 9 κρατικούς υπολογιστές ! Δείτε τώρα άλλο θέμα με υπαλλήλους μπουμπούκια στον ΕΟΤ !
Αν δεν υπάρχει πολιτικός ή δεξιός ή αριστερός που να βάλει τέλος στο παρακράτος ...Η οικονομία και η χώρα ετσι θα είναι χάλια. Δεν ξέρεις πως να προφυλακτείς από τις απατεωνίες τους ή τους εκβιασμούς  !

Για εκβίαση και δωροδοκία συνελήφθησαν η προϊστάμενη της υπηρεσίας τουρισμού κεντρικής Μακεδονίας και μία 50χρονη υπάλληλος.



Η υπόθεση προέκυψε μετά από καταγγελία καταστηματάρχη σε ξενοδοχείο, ότι η υπάλληλος του ζήτησε 2.500 χιλιάδες ευρω για να άρει την απόφαση ανάκλησης της άδειας λειτουργίας καταστήματος του.

Η υπάλληλος που συνελήφθη με προσημειωμένα χαρτονομίσματα παραδέχθηκε ότι τα μισά χρήματα προορίζοντας για την προϊσταμένη της διεύθυνσης, ενώ κατά το παρελθόν είχαν ενεργήσει με τον ίδιο τρόπο σε παρόμοιες περιπτώσεις.