Τι καταγγέλει το athens.indymedia για απόπειρα φίμωσής τους

 Πάλι καλά που δεν ζήτησαν να κλείσει και το παγκόσμιο indymedia.org ! Aχρηστοι και αγράμματοι χωροφύλακες του FBI και της Interpol ! Eλάτε ρε Ελλαδάρα ...να μάθετε να πως φιμώνεται το internet ! Πρωί θα διαβάζεται Εspresso και το βράδυ θα βλέπεται mega ! Eχουμε και ddos και σκριπτάκια ...! Και Τ1 άμα λάχει ...  Και το "τομάρι" τον Ζούγκεμπεργκ του καταραμένου και εγκληματικού facebook ( που όμως το έχουν ξεσκίσει την χρήση ολοι οι πολιτικοί )σύντομα θα τον στείλουμε χειροπόδαρα!


Δυο βουλεύτες της ΝΔ ...πρώην το ΛΑΟΣ, σύμφωνα με ανάρτηση στο athens,indymedia κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά στην δίωξη  ηλεκτρονικού εγκλήματος ...και μάλιστα έκαναν και σχετική αναμηνστική φωτογράφιση !!!
Το σεχετικό πόστ αναφέρει
Δεν μας είναι πρωτόγνωρη η νέα απόπειρα φίμωσης του συγκεκριμένου μέσου. Πέρυσι, οι ίδιοι κύκλοι εξουσίας προκάλεσαν τη δίκη των πρυτάνεων και έσπασαν τα μούτρα τους. Ξανά το 2009, άλλη απόπειρα είχε τα ίδια αποτελέσματα.


Να μετριάσουν τις κοινωνικές αντιδράσεις που έτσι κι αλλιώς περιμένουν

…και φοβούνται το athens.indymedia, μιά απλή ιστοσελίδα !
Μετά τον ασφυκτικό διοικητικό έλεγχο, τη χρεωκοπία κάποιων, την πλήρη οικονομική εξάρτηση μέσων ενημέρωσης, τη δημιουργία σειράς νόμων που περιορίζουν τη διάδοση “επικίνδυνων” ιδεών, δεν μας ξαφνιάζει η νέα τους απόπειρα, που είναι συνέχεια άλλων.
Το Indymedia βρίσκεται σε λειτουργία από το 2000 υπηρετώντας χωρίς ίχνος οικονομικού ή άλλου κέρδους την αδέσμευτη ενημέρωση, την εναλλακτική πληροφόρηση, την διάδοση ειδήσεων και απόψεων από τα κάτω, σε εθελοντική βάση.
Για μας είναι ένα ακόμη μέσο αντι-πληροφόρησης που εμπιστευόμαστε, χρησιμοποιούμε και θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο, γνωρίζοντας πως διαβάζουμε τις αναρτήσεις απλών ανθρώπων, ομάδων και συλλογικοτήτων που αποδέχονται την πολιτική χρήσης του. Μέσα από αυτό μάθαμε ειδήσεις και διαβάσαμε απόψεις που δεν υπάρχουν αλλού, επικοινωνήσαμε, βριστήκαμε και ζυμωθήκαμε με άλλους που έχουν τα μάτια και την προσοχή προς την κοινωνία, επίκεντρο τον άνθρωπο και μέλημα την κοινωνική πάλη, χωρίς να δούμε κανένα “αδίκημα των διαχειριστών”, καμία “προώθηση πράξης βίας, βανδαλισμών και καταστροφών” και καμία “προώθηση τρομοκρατικής ενέργειας”, όπως γράφουν αυτά τα βολευτικά φυντάνια.
Η μικρή συλλογικότητα που γράφει εδώ θα στηρίξει το athens.indymedia και κάθε άλλο μέσο που η εξουσία προσπαθεί να φιμώσει, με κάθε πρόσφορο τρόπο.

http://ergasiakodeltio.wordpress.com