Το λογισμικό drindrin, o "δαιμόνιος ντεντέκτιβ" και οι "κοριοί" των κινητών!

 Δεν ξέρουμε αν πουλούσε φύκια για μεταξωτές κορδέλες !...Αλλά τεχνολογικά αυτά που διαρρέουν είναι μπαρούφες
Τις τελευταίες ώρες έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις ..μια άνευ προηγουμένου φημολογία ότι υπάρχει λογισμικό παρακολούθησης των κινητών ..που το διέθετε ένας "δαιμόνιος" ντετέκτιβ που με  20 ευρώ ( την ώρα που η ΕΥΠ έχει διαθέσει χιλιάδες ευρώ για το περίφημο βαλιτσάκι) μπορούσε να παρακολουθεί τα smarts phones κλπ !

Τεχνολογική ανατριχίλα για όσους ξέρουν πως λειτουργούν τα smart phones και τα λογισμικά που διαθέτουν για εντοπισμό θέσης ...διαχείριση από απόσταση είτε των smarts phone είτε το υπολογιστών. Που ως ένα βαθμό το παρέχουν  οι εταιρίες κινητής τηλεφωνία ...δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης και προϋποθέτουν ενεργοποιήση των υπηρεσιών  και λογισμικών από τον ίδιο τον χρήστη της συσκευής .
Κανείς δεν μπορεί να φυτέψει από απόσταση λογισμικά παρακολούθησης κινητών...χωρίς την συγκατάθεση του χρήστη  και πολύ περισσότερο να τον υποκλέψει. Πλην βέβαια των μυστικών υπηρεσιών . Το γνωστό βαλιτσάκι της ΕΥΠ
Δείτε τι γράφει η επίμαχη ιστοσελίδα που φέρεται να έχει στην κατοχή του ο "δαιμόνιος ντετέκτιβ" !
Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο της drindrin, της εταιρίας που προσφέρει πρωτοποριακές λύσεις για Ασφαλή Παρακολούθηση στα κινητά τηλέφωνα και τους υπολογιστές.
Ανεξαρτήτου δικτύου και για όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, εξελιγμένες δυνατότητες σε όσους επιθυμούν, να ελέγχουν, να καταγράφουν και να παρακολουθούν με ασφάλεια παγκοσμίως, τα μηνύματα sms, τις κλήσεις ομιλίας, τον τηλεφωνικό κατάλογο, τις φωτογραφίες, τα βίντεο, τα email, το ιστορικό περιήγησης στο ίντερνετ και την γεωγραφική θέση - εντοπισμός του κινητού τηλεφώνου.

Αλλά και δυνατότητες μέσω του internet, να ελέγχουν και να παρακολουθούν με ασφάλεια, email hotmail, Gmail, Yahoo, facebook κλπ, πραγματικός χρόνος για όλες τις ενέργειες, κωδικούς, κείμενα, εικόνες, ήχους και καταγραφές σε όλα τα προγράμματα χρήσης που εκτελεί ένας υπολογιστής, με απομακρυσμένο έλεγχο από έναν οποιονδήποτε άλλο υπολογιστή και από έναν μόνο λογαριασμό email.
Εφιστούμε την προσοχή του επισκέπτη στο διαδικτυακό τόπο των σελίδων της drindrin. Ενημερωθείτε, διαβάστε προσεκτικά τα άρθρα.
Το διαδίκτυο (ίντερνετ) είναι μια πηγή με ακανόνιστο σχήμα πληροφοριών, υπόσχεται πολλά που δεν θα υλοποιηθούν όμως όλα και κάποια από αυτά θα αποκτήσουν πολύ μεγαλύτερη έκταση και σημασία από άλλα. Το διαδίκτυο (ίντερνετ) διαθέτει τις πιο εκτεταμένες και αξιόπιστες πηγές πληροφοριών αλλά και τις πιo αναξιόπιστες μορφές παραπλάνησης. Περιηγηθείτε στον ιστότοπο της drindrin άφοβα, το περιεχόμενο των σελίδων δεν περιέχει ιούς ή άλλα επιβλαβή και επιζήμια προγράμματα, βρείτε πολύτιμες πληροφορίες για την Έρευνα και την Παρακολούθηση. Ο ιστότοπος της drindrin.gr δεν θα σας ζητήσει ποτέ εγγραφή για τις απλές, βασικές, προσωπικές ή και απόρρητες πληροφορίες και στοιχεία του email σας, πιστωτικές κάρτες, κωδικούς λογαριασμών κλπ."