Ο Μιχαλιάκος είναι μακαρονάς δηλώνει η Ζαρούλια και τα χώνει στη Μενεγάκη!!!

 Επιτέλους ...η Ζαρούλια σύζυγος Μιλολιάκου ανέλαβε πολιτική δράση. Και απο το κανάλι του star μας αποκαλύπτει τι τρώει ο αρχηγός και τα χώνει στην Μενεγάκη! Αντε σύντομα και με συνταγές μόνο για Χρυσαυγήτες ! Και κλάμα η Πέπη η Μαγείρισσα ...του αδερφού του Αδωνις !

Δείτε θέμα
«Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει εγώ να έχω τουρκικά σίριαλ και να βλέπω. Εκτός και αν είμαι επαρχία της Τουρκίας και δεν το ξέρω. Άσε που χάνονται και δουλειές για τους Έλληνες ηθοποιούς», δήλωσε στο Star, η Ελένη Ζαρούλια, συμπληρώνοντας πως δεν κατανοεί τους υπέρογκους μισθούς που παίρνουν παρουσιάστριες όπως η Μενεγάκη.

 «Ξέρω ότι ακριβοπληρώνονται όλες αυτές οι κυρίες και μου κάνει πολύ εντύπωση. Ειδικά από την στιγμή που οι στρατιωτικοί που φυλάνε το έθνος μας -και είναι έτοιμοι να πεθάνουν και να χύσουν το αίμα τους για αυτό το λόγο- πένονται», είπε χαρακτηριστικά.
Η κ. Ζαρούλια δεν δίστασε να μιλήσει και για τις διατροφικές προτιμήσεις του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής. «Δεν θα το πιστέψετε αλλά είναι λιτοδίατος. Τρώει πολύ λιγότερο από μένα. Όλα τα φαγητά του αρέσουν, αλλά θα έλεγα ότι μάλλον είναι μακαρονάς», κατέληξε.