Η ΕΛΑΣ ασχολείται με τα "κλεμμένα" ρουσφέτια του Σταικούρα

 Ιδού πως γιοράζεται η αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην ΕΛΛΑΔΑ ! Που είναι η ΕΣΗΕΑ και τα άλλα όργανα της ελευθεροτυπίας!  Ανακριτικές μεθόδους ...ολοκληρωτικών καθεστώτων για τις πηγές του δημοσογράφου ! Δείτε θέμα :
Το απόγευμα της Πέμπτης 26 Ιουλίου στα γραφεία της ηλεκτρονικής εφημερίδας έφτασε επίσημο έγγραφο, υπογεγραμμένο από Ταξίαρχο της ΕΛ.ΑΣ. με θέμα «αίτημα παροχής στοιχείων». Στο έγγραφο ζητείται από τους δημοσιογράφους της zougla.gr να αποκαλύψουν τον τρόπο με τον οποίο απεστάλησαν προς δημοσίευση στοιχεία, τα οποία προέρχονται από το ΓΛΚ και αφορούν την υπόθεση Σταϊκούρα.

Αναφέρονται στο ενημερωτικό σημείωμα του κ. Κατριβέση, επισημαίνοντας: «Σε περίπτωση που άγνωστο, σε εσάς, άτομο δημοσίευσε μέσω του ιστολογίου ή έστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλου μέσου ηλεκτρονικής επικοινωνίας τα έγγραφα» να τους παρέχουμε τη… διευκόλυνση για τον εντοπισμό τους.

Στο έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. είτε υπάρχει μια σοβαρή παρανόηση είτε μια ευθύτατη πρόκληση προς το δημοσιογραφικό λειτούργημα, ζητώντας από ρεπόρτερ να αποκαλύψουν τις «πηγές» τους.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη zougla.gr κατέφθασε και ένα δεύτερο αίτημα για υπόθεση που αφορά και πάλι το ΓΛΚ και κατ’ επέκταση τον Χρήστο Σταϊκούρα.

Στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ζητεί την παροχή πληροφοριών για ανάρτηση δημοσιεύματος που έγινε στο blog της zougla.gr, όπου σημειωτέον ο καθένας έχει την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης. Το παράδοξο είναι ότι στη συγκεκριμένη ανάρτηση ο συντάκτης δεν κρύβεται πίσω από κάποιο «ψευδώνυμο» αλλά παρέχει τα πλήρη στοιχεία του καθώς και τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου!

Τα συμπεράσματα δικά σας…
 http://www.zougla.gr/