Πως ο Τσίπρας έπεισε την Γιάννα ...να την προτείνει για πρόεδρο Δημοκρατίας

Σε 37 βαθμούς υπό σκιά ... ο Τσίπρας κοιτάζει με δέος τις πληροφορίες που θέλουν τον Κουβέλη να είναι ο επόμενος πρόεδρος δημοκρατίας με τις ευλογίες της συγκυβέρνησης, που αποτελεί τον τρίτο εταίρο ...της μνηνονιακής τριλογίας ! Τα παίρνει ! Σου λέει πάει πάνε να μας "φορέσουν" και δεύτερο "αριστερό" φερεντζέ !  Εκεί που είναι τσίτα στα νεύρα ...αρχίζει να σερφάρει στο Υοutube να δει κανένα βιντεάκι να χαλαρώσει.
Ξαφνικά πέφτει στην διαφήμιση της Wind και τον τηλεοπτικό "αγαπούλα" που κάνει σκάουντερ για τον Πίου ! Αυτό είναι λέει , θα τους την φέρω ! Θα βρω μια Πίου να δουν τον Μειμαράκη , Πύρο Δήμα στο γυμναστήριο της Βουλής.
Παίρνει την λίμο, τον οδηγό και οργώνει τα στενά πέριξ του Εθνικού Κήπου ,Προεδρικού Μεγάρου και Μεγάρου Μαξίμου  Εκεί χαζεύει μία κυρία ...που έχοντας ως κλασική Ελληνίδα μάνα μαγειρέψει ...δέκα μπολάκια σούσι, να πάρει μαζί του ο κανακάρης της στις μπριγάδες του Μεξικού, περιφέρεται ασκόπως στους παρακείμενους δρόμους. Ε ψιτ μανταμίτσα  της λέει ο Αλέξης! Είσαι για χαρτζιλικάκι !  Μαζί σου αγοράκι ( καθότι ο Αλέξης είναι σέξι ) απαντά η μαντάμ και στο προεδρικό !
Αυτό είναι λέει ο Αλέξης και βάζει στην λίμο ...την κυρία. Από πού είσαι μαντάμ της λέει ο Αλέξης ? Από την Ολυμπιάδα του 2004, του απαντά η κυρία. Προεδρομάνα ...δηλαδή αναφωνεί ο Αλέξης !
Τώρα η συνέχεια ...προσεχώς στην επίσημη παρουσίαση της Πίου για την προεδρία της δημοκρατίας !