Μην "ντιλάρετε" την ψήφο σας με την αυτοκαταστροφή σας !Μην γίνετε "Μουτζαχεντίν" των Αγιατολάχ του μνημονίου!

Οι τελευταίοι Μουτζαχεντίν του δικομματισμού (ζωσμένοι με πλαστικές κομματικές και εθνικές σημαίες , κροτίδες , και βεγγαλικά )  χθες στο Σύνταγμα και στο Μενίδι ! Εκεί που έδωσαν ρέστα η ΑΓΙΑΤΟΛΑΧ του μνημονίου !
Το απόλυτο delete αυτής της μορφής πολιτικού οπαδισμού και πολιτικής νοοτροπίας πρέπει να είναι η Κάλπη της Κυριακής!

Το μεγάλο ραντεβού του "Κομανέτσι" , της Ντόρας, του Κουρασμένου πρέπει να είναι και το τελευταίο πολιτικό show ! Δεν αντάλλαξαν δώρα της Siemens , δεν πήραν την ευλογία του Εφραίμ...δεν αντάλλαξαν  ακίνητα του δημοσίου με τα μοναστήρια του Βατοπεδίου ! Απλά συναντήθηκαν (από φόβο ένω τους χωρίζουν τόσα πολλά)  σε ένα ευχέλαιο ...για να ξορκίσουν το "κακό" που έρχεται!
Αυτό που θα πρέπει να βγει από την κάλπη της Κυριακής, είναι το τέλος της γραφικότητας,  της απαξίωσης του τόπου και της ζωής των Ελλήνων. Το Τέλος των ΑΓΙΑΤΟΛΑΧ του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !
Πείτε όχι στους θιασώτες του μημνομονίου ! Ακόμα και στους ψυχοραγούντες του ΠΑΣΟΚ !
Και στα όποια ενδιάμεσα μπαλαντέρ ...που θέλουν να συμπληρώσουν το καρέ!
Εμείς στηρίζουμε ΣΥΡΙΖΑ ! Πιστεύουμε ότι ήρθε  η ώρα για κάτι το καινούργιο στην πολιτική ζωή αυτής της χώρας. Δεν στηρίζουμε απλά από αριστερή ιδεολογία ή ιδεοληψία. Πιστεύουμε ότι αυτός ο Συνασπισμός μπορεί να δημιουργήσει τις βάσεις να βγει η χώρα από την τελμάτωση και το μνημόνιο ... όπως το μεθόδευσαν αυτοί που το επέβαλαν και το υλοποιούν οι εδώ εντολοδόχοι τους.
Πιστεύουμε η εξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ και το φιλτράρισμα μέσα από τις διασπάσεις του  έχει δώσει πλέον μία άλλη καθαρότητα, από αυτή που είχαν παλιότερα τα κόμματα της ανανεωτικής αριστεράς και των κινημάτων.
Τώρα, είναι η ώρα να δοκιμάσουμε κάτι νέο κάτι καινούργιο. Να δώσουμε σε αυτούς τους ανθρώπους και ειδικά στη νέα γενιά όπως ο Τσίπρας την δυνατότητα μέσα από την κρίση να διαμορφώσουν ένα νέο πλαίσιο κυβερνητικής προοπτικής .
Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα ...περισσότερο από την χαμένη ζωή μας !
Ολά αυτά τα χρόνια "πιστεύαμε" σε μάγους και σε χαρτορίχτρες ...του δικομματισμού !
Αποδείχθηκαν κηπουροί και απλά "μπροστινοί" ενός συστήματος διαφθοράς ...σήψης, και  ανδρείκελα εσωτερικών και εξωτερικών οικονομικών συμφερόντων!
Ηταν δημιουργήματα ενός mediaκού συστήματος που δούλευε και δουλεύει για προώθηση των  οικονομικών του συμφερόντων.
Το πάθημα της "χρεοκοπίας" της χώρας  πρέπει να γίνει μάθημα!
Μην παρασυρθείτε από τις σειρήνες της καταστροφολογίας , της τρομοκρατίας!
Η 6η Μάη πρέπει να έχει συνέχεια!  Η οργή, πρέπει να γίνει δύναμη !
Αν μείνει οργή και λευκή επιταγή ...είναι αυτοκαταστροφή. Μην αυτοαναγορευτείτε σε Μουτζαχεντίν τους συστήματος !
Ήρθε ή ώρα να πληρώσουν αυτοί...που κατέστρεψαν την χώρα και το λαό. Διαφορετικά θα μας στείλουν και πάλι το λογαριασμό !
Μην ντιλάρετε την ψήφο σας ...μην γίνεται και πάλι "Μουτζαχεντίν" τους συστήματος !
Ναι στο ΣΥΡΙΖΑ ...και σε πραγματικές και δοκιμασμένες ανιμνημονιακές δυνάμεις! 
Οχι στους γραφικούς μνημονιακούς, και στα τσίρκο των δήθεν τιμωρών τους συστήματος ...που δεν είναι τίποτα περισσότερο από κατακάθια στους υπονόμους τους συστήματος και απλά τώρα που τα νερά του στέρεψαν βγήκαν στην επιφάνεια ώς δήθεν τιμωροί ! Απλά στείλτε τους  και πάλι στα ακάθαρτα των υπονόμων του συστήματος! Για να τους βρουν τα αδέρφια τους !