Συμβουλές μάρκετινγκ ...για το που δίνουν τις καλύτερες μίζες βρέθηκε στα έγγραφα του ΑΚΗ!!!

 Πολύ λαμόγια ...μιλάμε για την μεγαλύτερη βιομηχανία μίζας και πολιτικής διαφθοράς στο κόσμο ! Αλλά οι εισαγγελείς πρόλαβαν και μπήκαν μόνο στο ΑΚΗ ...Αν έκαναν ντου σε όλους ...θα είχε γεμίσει ο Κορυδαλλος ! Δείτε Θέμα !


"Η Rheinmetall (σ.σ. γερμανική εταιρεία με έδρα το Ντίσελντορφ της Γερμανίας) όπως και όλες οι μεγάλες γερμανικές βιομηχανίες εφαρμόζουν πλέον τον «νόμο περί διαφθοράς» με συνέπεια να μειώνονται συνεχώς οι προμήθειες. Αν καθυστερήσουμε κι’  άλλο δεν γνωρίζω που θα πάμε….».

Πρόκειται για απόσπασμα επιστολής που συμπεριλαμβάνεται στα έγγραφα που κατασχέθηκαν στο σπίτι και στο γραφείο του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου, και το περιεχόμενό της προκαλεί σοκ!

Ο συντάκτης (σ.σ. πρόκειται για άγνωστο πρόσωπο που ενδεχομένως να αναζητήσει η ανάκριση) φαίνεται πως ενημερώνει τον παραλήπτη της επιστολής για το καθεστώς που επικρατεί στην ….αγορά όσον αφορά τις πληρωμές και τις προμήθειες που χορηγούν μεγάλες γερμανικές εταιρείες προκειμένου να πάρουν έργα στην Ελλάδα. Τονίζει ότι λόγω του νόμου για την πάταξη της διαφθοράς στη Γερμανία οι ….πληρωμές έχουν πέσει και για αυτό το λόγο συστήνει …δουλειές με την Αγγλία καθώς «οι Άγγλοι μπορούν και δίνουν ακόμη μεγάλα ποσοστά»!

Από το περιεχόμενο της επιστολής προκύπτει πως αυτή έχει συνταχθεί σε χρόνο κατά τον οποίο το πρόσωπο στο οποίο απευθύνεται ήταν ισχυρό στην πολιτική σκηνή του τόπου. Ο συντάκτης της επιστολής παρέχει ενημέρωση για την εικόνα που έχουν οι Άγγλοι για τον αποδέκτη της επιστολής: «Άγγλοι. Η εντύπωση που έχουν για σένα είναι ότι είσαι πρόσωπο κλειδί στις – κατά αυτούς – επικείμενες πολιτικές εξελίξεις αλλά και στην υπάρχουσα κατάσταση»."
http://www.protothema.gr/