"Εγέρθητι" ο Αμβρόσιος Καλαβρύτων και ξεσάλωσε...υπέρ της Χρυσής Αυγής!

Σφοδρή επίθεση κατά των κομμάτων της Αριστεράς, του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του Προέδρου της Δημοκρατίας αλλά και των μέσων ενημέρωσης εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος, ο οποίος ωστόσο επισημαίνει πως αυτή που αδικείται είναι τελικά η Χρυσή Αυγή!

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, με κείμενο στην προσωπική του σελίδα, ξεκαθαρίζει ότι δεν ασπάζεται τις απόψεις της Χρυσής Αυγής, αλλά καταγγέλει το πολιτικό σύστημα και τα ΜΜΕ για επιλεκτική μεταχείριση των κομμάτων εις βάρος του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Ο Μητροπολίτης ασκεί έντονη κριτική και κατά του Κάρολου Παπούλια, επειδή δεν προσκάλεσε και τον Νίκο Μιχαλολιάκο στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Ο ίδιος, στη συνέχεια κατηγορεί τους δημοσιογράφους ότι «επιμελώς αγνόησαν το κόμμα της Χρυσής Αυγής» αλλά «όλως παραδόξως», μετά τίς εκλογές «δεν έπαυσαν να προβάλλουν... και με υπερβάλλοντα ζήλο, το "εγέρθητι"» του  Γιώργου Γερμένη. 

Το συγκεκριμένο παράγγελμα, ο Μητροπολίτης το χαρακτηρίζει «ατυχές εκείνο περιστατικό», αν και παρακάτω γράφει ότι ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά του.

Στη συνέχεια, ο Μητροπολίτης αναρωτιέται γιατί θεωρούνται «επικίνδυνοι οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής» και όχι η κυρία Ρεπούση « με τις ανατρεπτικές ιδέες και διδαχές της». Το ίδιο ερώτημα απευθύνει και κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, κατηγορώντας τα κόμματα της Αριστεράς ότι στις γραμμές τους βρίσκονται «ανατρεπτικά στοιχεία» που «έκαψαν την Αθήναστην περιοχή της πλατείας Συντάγματος»;
 http://newpost.gr/