Ματσούκα - Μάινας :«Μια πορνογραφική σχέση» on stage !

Μια ταινία, μια ερωτική κινηματογραφική θύελλα που άφησε εποχή. Ο τίτλος της στα γαλλικά «Une Liaison Pornographique», μια «Μια πορνογραφική σχέση» που εκτόξευσε το 1999 τη δημοτικότητα των δύο πρωταγωνιστών, της Ναταλί Μπάιγ και του Σερzί Λοπέz, χαρίζοντας σε εκείνη το πρώτο βραβείο καλύτερης ερμηνείας στο Φεστιβάλ της Βενετίας.
Ο αισθησιασμός στην αποθέωσή του. Σύμφωνα με το στόρι, εκείνη θέλει να κάνει πραγματικότητα μια σεξουαλική της φαντασίωση. Βάζει λοιπόν αγγελία σε μια εφημερίδα.


Η είδηση ότι ο Στέλιος Μάινας και η Δήμητρα Ματσούκα ανεβάζουν στις 16 Φεβρουαρίου στο θέατρο «Αθηνών» της οδού Βουκουρεστίου την παράσταση «Μια πορνογραφική σχέση», υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, προκαλεί άμεσα το ενδιαφέρον των καλλιτεχνικών και δημοσιογραφικών κύκλων.


H Δήμητρα, ντυμένη στα μπεζ, περιφέρεται στον διάδρομο φορώντας φθαρμένες μπότες -από άποψη- και μιλά συνωμοτικά στο κινητό, ενώ από το πρόσωπό της δεν λείπει το χαρακτηριστικό σέξι χαμόγελό της. «Οταν είδα την ταινία συγκινήθηκα κaι ένιωσα την ανάγκη να την παίξω στο θέατρο. Tο είχα πει τότε και στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη ότι με ιντριγκάρει το θέμα της. Το πόσο εύκολα οι άνθρωποι από φόβο και εγωισμό μπορεί να παρεξηγήσουν τις προθέσεις των άλλων και να αποτύχουν χάνοντας το παιχνίδι της προσωπικής τους ευτυχίας».
 http://www.protothema.gr