39.000 Ευρώ για το ΄΄φακέλωμα΄΄.

Όσα μνημόνια και να υπογράψουμε , όσα κουρέματα και να γίνουν το Ελληνικό κράτος προχωράει και θα προχωράει όπως του ... έμαθαν. Η διενέργεια του επαναληπτικού διαγωνισμού από τον ΟΓΑ για το ΄΄φακέλωμα΄΄ των ειδοποιητηρίων προκαλεί το αίσθημα των πολιτών που πληρώνουν καθημερινά το μάρμαρο.


Όπως είχε αποκαλύψει το Agroschannel ο ΟΓΑ πριν τα Χριστούγεννogaegrafoα θα έδινε 30.000 για την ολοκλήρωση του έργου. Πριν από λίγες ημέρες αποφάσισε τη διενέργεια επαναληπτικού πρόχειρου διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για την ανάθεση εμφακέλωσης και παράδοσης στα ΕΛΤΑ 1.400.000 περίπου ειδοποιήσεων-αποδείξεων καταβολής ασφαλιστικής εισφοράς β΄ εξαμήνου έτους 2011 και α΄ εξαμήνου έτους 2012, του Κλάδου Κύριας Ασφάλισης Αγροτών του ΟΓΑ. Στο β΄ εξάμηνο θα εκτυπωθεί και θα συνεμφακελωθεί με τις αποδείξεις ενημερωτικό έντυπο του Κλάδου ΙΓ΄ 700.000 τεμ. περίπου.

2. Η προϋπολογισμένη δαπάνη για την ανωτέρω ανάθεση ανέρχεται στο ποσό των τριάντα εννέα χιλιάδων ευρώ (39.000 €) πλέον Φ.Π.Α.

3. Οι προσφορές θα κατατεθούν σφραγισμένες στην Επιτροπή Προχείρων Διαγωνισμών του ΟΓΑ, Πατησίων 30, 10170, 2ος όροφος, γραφείο 216 έως την ημέρα διενέργειας του

διαγωνισμού, Τετάρτη, 1-2-2012, ώρα 12.00 π.μ.

Δυο διαφορές με τον προηγούμενο διαγωνισμό . Πρώτον στους μισούς ασφαλισμένους στον ίδιο φάκελο θα μπει και ενημερωτικό έντυπο. Και δεύτερον ο προϋπολογισμός αυξήθηκε κατά 9.000 Ευρώ. Μήπως επειδή θα εκτυπώσουν και θα βάλουν το ενημερωτικό φυλλάδιο θα πληρωθούν τις 9.000 Ευρώ; Μήπως με αυτό τον τρόπο ρωτάμε ξανά ΄΄ακυρώνουμε τους υπαλλήλους που ήδη τους πληρώνουμε΄΄ ; Δεν υπάρχουν 10 υπάλληλοι να αναλάβουν το έργο και να το τελειώσουν σε 15 μέρες; Μόνο τις ημέρες να υπολογίσει κανείς που ο διαγωνισμός είναι στον ΄΄αέρα΄΄ οι υπάλληλοι θα είχαν εισπράξει και χρήματα. Αυτή η πρακτική είναι μέσα στα όσα μας ζήτησε η Τροϊκα κ. Κουτρουμάνη; Ο κ. Παπαδήμος είπε για θυσίες και καλά είπε. Δεν μπορεί όμως να μαζεύεις από το υγιές κομμάτι και να τα σκορπάς. Αρκούν και πάλι θα το πούμε 10 υπάλληλοι. Ίσως και να λέμε πολλούς. Όποιος το αναλάβει σίγουρα δεν θα έχει και περισσότερους.Κάποιοι ξέχασαν οτι ζούμε σε άλλη Ελλάδα. Ο Υπουργός θα πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή αυτή την πρακτική η οποία μπορεί να είναι σύνομη αλλά σε τέτοιες ημέρες που ζούμε το μόνο που πετυχαίνει είναι να προκαλεί το δημόσιο αίσθημα. Την προηγούμενη φορά γράψαμε !!!! ΕΛΕΟΣ . Τώρα γράφουμε ΝΤΡΟΠΗ.
 http://www.agroschannel.com/