Ο κύριος Μπατατούδης.. την έκανα αλά "ΒΑΤΜΑΝ" και από την δικαιοσύνη !

Γράφει αναγνώστρια του PetraSkandalou
Εμείς (η οικογένειά μου και πάρα πολλοί φίλοι) ανήκουμε στην κατηγορία των Ελλήνων πολιτών που ασφυκτιούμε από την έλλειψη δικαιοσύνης που υπάρχει στην πατρίδα μας. Δεν μπορούμε άλλο να υφιστάμεθα την προδοσία που διαπράττεται καθημερινά σ’αυτήν την πανέμορφη χώρα που ζούμε. Όταν ήμασταν φοιτητές στο εξωτερικό, λαχταρούσαμε να επιστρέψουμε στην Ελλάδα μας για να μπορέσουμε να προσφέρουμε και να καταθέσουμε τα όνειρά μας και τις ελπίδες μας. Δυστυχώς ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑΜΕ οικτρά. Τώρα ψάχνουμε να βρούμε τρόπο πώς να ξαναφύγουμε.

Τέλος πάντων θα σας παρακαλούσα πολύ να δώσετε προσοχή και εάν μπορείτε να αναδείξετε ένα θέμα που πιθανόν να μην έχει πέσει στην αντίληψή σας. Θεωρώ ότι είναι ένα από τα πολλά μεγάλα πολιτικά σκάνδαλα που ταλανίζουν την χώρα μας. Έχω παρακολουθήσει αυτό το θέμα επισταμένως γιατί έχω υπάρξει θύμα της χρηματιστηριακής απάτης που είχε διαπραχθεί στο παρελθόν από τον γνωστό ΒΑΤΜΑΝ –Γεώργιο Μπατατούδη.


Γνωρίζετε ότι ο Γιώργος Μπατατούδης κατάφερε να ξεγελάσει για άλλη μια φορά την Ελληνική Δικαιοσύνη, ώστε να αρθούν οι περιοριστικοί όροι που του είχαν επιβληθεί από τον Μάρτιο του 2011. Να υπενθυμίσουμε ότι είχε την υποχρέωση να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του κάθε 1η και 15η εκάστου μήνα, με απαγόρευση εξόδου από την χώρα και επιβολή χρηματικής εγγύησης 20.000 Ευρώ.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το διάστημα κατά το οποίο του εδόθη η αναστολή της ποινής των 10 ετών που του είχε επιδικασθεί πρωτοδίκως, ο ΒΑΤΜΑΝ ήταν φυγόδικος, καθώς είχε ενεργοποιηθεί ένταλμα σύλληψής του από την ΙΝΤΕΡΠΟΛ για εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις και τελούσε υπό περιορισμό στην Λιβύη όπου συνελήφθηκε και θα έπρεπε να είχε ζητηθεί η έκδοσή του στην Ελλάδα.
Τελικά σ’ αυτήν την χώρα ισχύουν οι Νόμοι;
Πώς εκτελούνταν οι όροι αναστολής που του είχαν επιβληθεί, όταν ο ΒΑΤΜΑΝ επέστρεψε στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2011;
Ποιος έδινε παρόν όπως προβλεπόταν κάθε 1η και 15η του μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων για 6 περίπου μήνες από τον Μάρτιο του 2011;

Γιατί δεν ενημερώθηκαν οι Δικαστικές Αρχές καθώς δεν έδινε το παρόν όπως προβλεπόταν; Και εάν ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές γιατί δεν κρατείται για παραβίαση των όρων αναστολής;
Μήπως ο Γιώργος Μπατατούδης έχει πολύ καλές πλάτες; Και τι είδους πλάτες, πολιτικές, δικαστικές;
Επιτέλους πότε θα πληρώσουν για τα αδικήματά τους αυτοί που κατέστρεψαν την χώρα;
Ως πότε θα κυκλοφορούν ελεύθεροι με τις ευλογίες του συστήματος; Ελπίζω να υπάρχει κάποιος ευσυνείδητος Εισαγγελικός Λειτουργός που θα επιληφθεί για την απόδοση δικαιοσύνης.

Τελικά η γνωστή ρήση ότι «μόνο οι φελλοί και οι απατεώνες επιπλέουν», επιβεβαιώνεται για τον ΒΑΤΜΑΝ, ο οποίος συνεχίζει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Μάλλον θα τον αναζητήσουν και θα ασχοληθούν μαζί του, όταν θα έχει ξαναφύγει στο εξωτερικό σαν κύριος όπως και την προηγούμενη φορά αλλά τότε θα είναι αργά.