"Τσιλιαδόρος" διευθυντής τραπεζικού κατάστηματος ...για την μαφία του βορά

Άκρως αποκαλυπτικοί προκύπτουν οι διάλογοι μεταξύ του φερόμενου ως αρχηγού της «μαφίας του Θερμαϊκού», Μάρκου Καραμπέρη, και του διευθυντή του υποκαταστήματος της Πανελλήνιας Τράπεζας που βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας, Αθανάσιου Καβρακύρη.

Ο διευθυντής, σύμφωνα με τις συνομιλίες που αποτελούν μέρος της δικογραφίας, προκύπτει ότι ενημέρωσε άμεσα τον Καραμπέρη για τη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του ιδίου αλλά και μελών της οικογένειάς του από την Επιτροπή για το ξέπλυμα του «βρώμικου» χρήματος.

Είχε προαίσθημα

Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι ο Καβρακύρης εμφανίζεται ιδιαίτερα ανήσυχος για τυχόν παρακολούθηση των τηλεφωνικών συνομιλιών, εκτιμώντας μάλιστα ότι η πράξη του αυτή είναι παράνομη.

Ωστόσο, το… «προαίσθημά» του δεν τον εμπόδισε από το να ενημερώσει τον Καραμπέρη σχετικά με τη δέσμευση των λογαριασμών του.

Τα λεγόμενά του παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον:

«Άκουσε να σου πω, ήρθε εντολή από την Αθήνα. Τώρα με πήραν τηλέφωνα να μην κινηθεί κανένας λογαριασμός δικός σου, ούτε των παιδιών».

«Δεν μπορώ, ήρθε, τα έκαναν δέσμευση από κάτω. Τα έκαναν, δεν τα έκαναν, δεν μπορώ να πω τώρα. Τώρα αυτό το τηλέφωνο που σου κάνω, πρόσεχε ε; Μην βρω κανέναν μπελά».

Στη συνέχεια, ο Καραμπέρης ζητεί να μάθει τον λόγο που πρόκειται να γίνει δέσμευση των λογαριασμών του, αλλά ο Καβρακύρης τον ενημερώνει ότι δεν γνωρίζει τίποτα.

«Δεν ξέρω, ρε αγορίνα μου, δεν ξέρω. Να, μόλις μου έκλεισε το τηλέφωνο, αμέσως πήρα εσένα. Δεν ξέρω ακόμα. Δεν μου λέει αυτό το κωλόπαιδο».

Τέλος, ο διευθυντής του υποκαταστήματος της τράπεζας, απευθυνόμενος στον Καραμπέρη, εκφράζει την έντονη ανησυχία του σχετικά με τη συνομιλία τους και το ενδεχόμενο παρακολούθησης αυτής.

Μάλιστα, του επισημαίνει ότι, αν κάποιος διαπιστώσει ότι επικοινώνησε μαζί του για να τον ενημερώσει για τους τραπεζικούς λογαριασμούς του, τότε θα απολυθεί κατευθείαν.

«Ρε αγορίνα μου, βλέπεις πως παρανομώ τώρα για σένα».

«Δεν πιστεύω να μας ακούει κανένας στο τηλέφωνο, τίποτα να βρούμε κανέναν μπελά;».

«Βρε αδερφέ. Βλέπεις εγώ πρωί-πρωί. Μόλις έκαναν το τηλέφωνο σου λέω και τώρα που μιλάμε απαγορεύεται. Εσύ δεν ξέρεις τίποτε ακόμα. Γιατί τώρα, αν μας πιάσουν στο τηλέφωνο, γαμ…κα. Την ίδια ώρα με απολύουν».  
Από petraskandalou.blogspot.com