Με βαθιές ρίζες στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου το "συνδικάτο του εγκλήματος" των επωνύμων !

 ΒΙΝΤΕΟ
Μπόχα και δυσωδία. Ανώτερο στέλεχος του ΣΔΟΕ, εφοριακός, εν ενεργεία και απόστρατοι αστυνομικοί, τραπεζικά στελέχη, δύο δικηγόροι, ο γνωστός δημοσιογράφος της ΕΤ3 Γιώργος Φερέτης, και ένας υπάλληλος ΠΑΕ αποτελούσαν μέλη τεσσάρων εγκληματικών οργανώσεων, που ενέχονται σε πολυάριθμες υποθέσεις εκβιάσεων, τοκογλυφίας, απάτης και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.
Συνολικά συνελήφθησαν 47 άτομα, ενώ είναι σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς εκτιμάται ότι υπάρχουν και άλλα ασύλληπτα μέλη.

Ο Αρχηγός (κύριος πεντακαθαρίδης)

Σύμφωνα με την αστυνομία, στην κορυφή της πυραμίδας του μεγαλύτερου κυκλώματος τοκογλυφίας και ξεπλύματος βρώμικου χρήματος στη Βόρειο Ελλάδα, της σπείρας με τα τέσσερα πλοκάμια είναι ο Μάρκος Καραμπέρης, γνωστός ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος είχε εμπλακεί στην υπόθεση Κουκοβίνου-Βατοπεδίου!

Για όσους δε θυμάστε, να σας θυμίσουμε την υπόθεση της Κωνσταντία Κάνου, δικηγόρου της Τ. Σωτηροπούλου  με τον τότε νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη, για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Αρχικά, όλοι αρνήθηκαν τα δεδομένα. Όμως, τότε, η προβολή του βίντεο από την τηλεόραση του ΑΝΤ1, στο οποίο ο σύντροφος της κ. Σωτηροπούλου, δικηγόρος Μιχάλης Κουκουβίνος, εμφανίζεται να συναλλάσσεται με τον μεσάζοντα της εταιρείας που έχει αγοράσει από το Βατοπέδιο τα επίμαχα οικόπεδα της Ραιδεστού, λέγοντας μάλιστα ότι η αγωγή που έχει συντάξει η σύντροφός του «είναι μουσαντένια», προκάλεσε πολιτική θύελλα, αλλά και την παρέμβαση της Δικαιοσύνης. Στελέχη της Ν.Δ., όπως ο γραμματέας του κόμματος, τότε, Λ. Ζαγορίτης, μίλησαν για «σκοτεινό παρασκήνιο» και «δήθεν μαρτυρίες, που ανατρέπονται».

Ο κ. Κουκουβίνος μετά την προβολή του βίντεο υποστήριξε, ουσιαστικά, ότι «μπλοφάριζε», ώστε «να κερδίσει χρόνο για την κ. Σωτηροπούλου, που δεχόταν απειλές για τη ζωή των παιδιών τους». Η ίδια πάντως υποστηρίξε πως «δεν ήμουν ενήμερη για το ραντεβού του κ. Κουκουβίνου με τον κ. Καραμπέρη και φυσικά ούτε για το περιεχόμενο της μεταξύ τους συζήτησης». Όπως έλεγε, μάλιστα, τότε, «αποδοκιμάζει το περιεχόμενο της συζήτησης».

 http://planet-greece.blogspot.com/