Προφυλακίστηκε ο πρωην αρχηγός του Στρατού στην Τουρκία

Ακόμα και στην Τουρκία  ...δεν υπάρχουν διακρίσεις και ο νόμος είναι νόμος  και έβαλαν μέσα τον πρώην αρχηγό του πανίσχυρου στρατού και απόπειρα πραξικοπήματος και ανατροπής του Ερντογάν... Και εδώ χαλάνε το κόσμο και βγαίνουν πολιτικοί της πλάκας και του χαβαλέ  και μιλάνε για την προφυλάκιση του Εφραίμ ! Κάνουν ευχέλαια  και άλλα καραγκιοζιλίκια για πάρουν κανένα ψηφο...
Δείτε θέμα



Ο στρατηγός Μπασμπούιγ οδηγήθηκε στο κελί της φυλακής, αφού ο ανακριτής και ο εισαγγελέας θεωρούν πως συνέπραξε στη χρήση προπαγανδιστικών ιστοσελίδων στο Διαδίκτυο, με στόχο την ανατροπή του Ερντογάν αλλά και τη δημιουργία πολεμικού κλίματος με ψευδείς πληροφορίες κατά της Ελλάδας, της Αρμενίας αλλά και της κουρδικής οργάνωσης PKK.
Ύστερα από πολύωρη ανάκρισή του, τέθηκε σε κράτηση. Ο Μπασμπούιγ προφυλακίστηκε το βράδυ της Πέμπτης 5 Ιανουαρίου και μεταφέρθηκε σε φυλακή κοντά στην Κωνσταντινούπολη. Είχε προηγηθεί μαραθώνια ανάκρισή του, που διήρκεσε σχεδόν επτά ώρες, για την εμπλοκή του στο φερόμενο δίκτυο, με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης Ερντογάν.
 http://www.zougla.gr/