Καλό ποσοστό και το 5% για το ΠΑΣΟΚ θεωρεί ο Γιώργος ! Νέα επίθεση απο τον Ψυχάρη !!!

 Δείτε σημερινό δημοσίευμα στο ΒΗΜΑ της Κυριακής και πως ο Ψυχάρης μέσω του "ρεπορτάζ" ...πλέον διακωμοδεί τον Γιώργο Παπανδρέου ...αποδιδοντάς του ακόμα και να δηλώνει οτι το 5% είναι καλό ποσοστό για το ΠΑΣΟΚ !
"Υπήρξαν δύο οµιλίες τις οποίες ο κ. Γ. Παπανδρέου εκφώνησε µε ιδιαίτερη ένταση: στη ∆ΕΘ το 2009, όταν βρισκόταν στον προθάλαµο της εξουσίας, και στο Εθνικό Συµβούλιο του ΠΑΣΟΚ το περασµένο Σαββατοκύριακο, όταν µίλησε για την αποχώρησή του από την πρωθυπουργία.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πέρασε πολλές ώρες στο ξενοδοχείο όπου πραγµατοποιήθηκε το Εθνικό Συµβούλιο αλλά όχι στην αίθουσα της συνεδρίασης. Ενηµερωνόταν πάντως συνεχώς για τις συζητήσεις στην αίθουσα και στα πηγαδάκια. «Πρόεδρε, λένε κάποιοι ότι αν είσαι εσύ υποψήφιος πρωθυπουργός το ΠΑΣΟΚ θα φτάσει στο 5%!» λέγεται ότι του µετέφερε ένας από τους συνεργάτες του. «Γιατί, λίγο είναι το 5%;» του απάντησε ο κ. Παπανδρέου αφήνοντάς τον µε την αµφιβολία αν έκανε χιούµορ ή αν το εννοούσε.

Ο τέως πρωθυπουργός κατηγορήθηκε ότι τα δύο χρόνια της θητείας του συµπεριφέρθηκε µε αίσθηµα ιδιοκτησίας στο ΠΑΣΟΚ και ότι, αντί να συγκεντρώσει γύρω του τους καλύτερους για να αντιµετωπίσει την πρωτοφανή κρίση, κυβέρνησε µε τους «κολλητούς» του, χωρίς σχέδιο, χωρίς να διαπραγµατευθεί δυναµικά µε την τρόικα τους όρους του µνηµονίου.

Στην οµιλία του στο Εθνικό Συµβούλιο ο κ. Παπανδρέου έδωσε τις απαντήσεις που ήθελε ο ίδιος αλλά όχι και το ακροατήριο, το οποίο τον αντάµειψε µε χλιαρό χειροκρότηµα. Ωστόσο καταλόγισε ευθύνες για την πτώση της κυβέρνησής του: στον κρατικό µηχανισµό που βρισκόταν σε ύπνωση· στη συντηρητική, καχύποπτη, προκατειληµµένη και εσωστρεφή Ευρώπη· στην πίεση από τις αγορές και τους οίκους αξιολόγησης· στο πολιτικό σύστηµα που κοιµόταν τον ύπνο του δικαίου και συµπεριφερόταν µικροκοµµατικά, ανεύθυνα, πελατειακά, ψηφοθηρικά· στη βολεµένη ολιγαρχία της εξουσίας και του πλούτου που συνωµοσιολογούσε και συκοφαντούσε την κυβέρνηση· στα παρασιτικά συµφέροντα· στα ΜΜΕ που εκβίαζαν· σε ένα µέρος του τραπεζικού συστήµατος που θεωρούσε ότι µπορεί να ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις· στους κατ΄επάγγελµα (δηλαδή, στην Αριστερά) και στους όψιµα αντιµνηµονιακούς (δηλαδή, στους δελφίνους)."
 http://www.tovima.gr