Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το παρακράτος ζητάει τα ρέστα από τον Χρήστο Παπουτσή…

Παπουτσή, δώσε αέρα στον “χωριάτη” ν’ ανέβει στο κρεβάτι… Τα ‘θελες, τα παθαίνεις…
Αν θες πραγματικά να δώσεις απαντήσεις, ψάξε λίγο στο διαδίκτυο και πολλά θα δεις ότι "σκεπάστηκαν"... Γιατί άραγε;

- Κουίζ: ποιος καθηγητής πανεπιστημίου «προσφέρει» υπηρεσίες σε «ευαίσθητη» κρατική υπηρεσία και το παίζει «δημοκρατικός»;
- κ. Κοραντή, για πες αλεύρι!... ΤΩΡΑ, ο εισαγγελέας αμελλητί στη βουλή, για να δούμε τι θα πράξουν οι 300!
- Το πάζλ “έδεσε”! Ο σημερινός βουλευτής, πρώην διοικητής της ΚΥΠ, στη δίκη εναντίον της “Ελευθεροτυπίας” είχε τον “σωστό” μάρτυρα…
Μηνύσεις πρακτόρων σε Παπουτσή
Δύο αγωγές και δύο μηνύσεις κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, μετά από τις αναφορές του για κατασκόπους μέσα στην Ε.Υ.Π.
Η αναφορά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη περί εντοπισμού καταχραστών των κονδυλίων της ΕΥΠ και κατασκόπων που πουλούσαν πληροφορίες προκάλεσε την αντίδραση δύο στελεχών και κορυφαίων συνδικαλιστών της υπηρεσίας, οι οποίοι τελούν υπό δίωξη.
Ο ένας κατηγορείται για...
κατοχή απόρρητων εγγράφων και ο δεύτερος για διακίνηση υπηρεσιακών εγγράφων μέσω e-mail, αρνούνται ωστόσο και οι δύο τις κατηγορίες και τις αποδίδουν σε "πολιτικοσυνδικαλιστικό πόλεμο εντός και εκτός της υπηρεσίας".
"Η πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορούμε να αμφισβητούμε και να λέμε ότι ήταν ξέφραγο αμπέλι και ότι υπάρχουν κυκλώματα τα οποία δραστηριοποιούνται εδώ και εκεί. Βεβαίως και υπάρχουν κυκλώματα, τα οποία όμως έχουν πάει στη Δικαιοσύνη.
Και έχουν πάει ακριβώς γιατί η διοίκηση τους η σημερινή, με την πολιτική ευθύνη της κυβέρνησης μας τα έστειλε στη Δικαιοσύνη. Και τα έστειλε στη Δικαιοσύνη για διαφορετικούς λόγους. Κυκλώματα τα οποία λυμαίνονται το χρήμα της ΕΥΠ από τη μία πλευρά και κυκλώματα τα οποία πουλούσαν πληροφορίες. Στο πλαίσιο της κατασκοπίας όμως. Και γι’ αυτό αυτή τη στιγμή δικάζονται για λόγους κατασκοπίας", ανέφερε ο Χρήστος Παπουτσής στη Βουλή.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του BriefingNews.gr η υπόθεση του Κ.Α. έχει φτάσει στο Δικαστικό Συμβούλιο, όπου η κακουργηματική κατηγορία που είχε αρχικά έγινε πλημμέλημα της "κατοχής απορρήτων εγγράφων", ενώ η υπόθεση του Θ.Χ. βρίσκεται ακόμη στην Ανάκριση.
Ο Κ.Α. ήταν για δύο δεκαετίες στέλεχος της Κατασκοπείας επικεφαλής των επιχειρήσεων και τα έγγραφα που αναφέρονται στο κατηγορητήριο είχαν βρεθεί σε ντουλάπια του γραφείου την εποχή που παρέδιδε στον αντικατάσταση του, μετά το "φάγωμά" του και μάλιστα εν τη απουσία του, γεγονός που σύμφωνα με την υπεράσπισή του αποδεικνύει ότι ούτε κατείχε παράνομα έγγραφα, ούτε πολύ περισσότερο επρόκειτο να τα διαθέσει σε κάποιον, έτσι ώστε να στέκει η κατηγορία της κατασκοπίας.
"Ωστόσο από την ως άνω καθ´ όλα παράνομη ενέργειά του (δηλαδή της κατοχής απορρήτων) δεν μπορεί να συναχθεί το συμπέρασμα ότι επιδίωκε να διαθέσει αυτά περαιτέρω καθιστώντας αυτά προσιτά σε τρίτα πρόσωπα κατά τρόπο ώστε να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια του κράτους ή κάποιου από τους συμμάχους του, ούτε από την κυρία ανάκριση προέκυψε κάποια έστω αμυδρή ένδειξη πρός τούτο", αναφέρει χαρακτηριστικά το Δικαστικό Βούλευμα.
"Αυτό το σημείο αλήθεια πως και διέλαθε της προσοχής του κ. υπουργού ώστε να μην εκτεθεί κατ´ αυτόν τρόπο στη Βουλή;", διερωτώνται οι συνήγοροι των δύο πρακτόρων.
Ο Χ.Θ. υπήρξε επί πολλά έτη στέλεχος της Αντικατασκοπείας επικεφαλής της ειδικής ομάδας επιχειρήσεων που συνέβαλε τα μέγιστα στην αποκάλυψη και διερεύνηση σημαντικών υποθέσεων την τελευταία δεκαετία και κατηγορήθηκε ότι από υπολογιστή του Τμήματός του -που ήταν όμως σε κοινή χρήση- εστάλησαν κάποια e-mail στο εξωτερικό.
Έτσι μετά την ομιλία του Χρήστου Παπουτσή στην Βουλή και οι δύο "πράκτορες" της Ε.Υ.Π. έδωσαν εντολή στο δικηγόρο τους Ανδρέα Πάτση, να καταθέσει αγωγές και να υποβάλλει μηνύσεις εναντίον του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, αφού, όπως αναφέρουν στενοί συνεργάτες τους, "δεν κατηγορούνται ότι πουλούσαν απόρρητα έγγραφα και ούτε "δικάζονται", αφού η υπόθεση ειδικά του Θ.Χ. δεν έχει ολοκληρωθεί ούτε ενώπιον του Ανακριτή και είναι τουλάχιστον αντιδεοντολογικό ο υπουργός από βήματος μάλιστα της Βουλής να προδικάζει υποθέσεις".
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…