Απαιτούν από τον Γιώργο διαδοχή εδώ και τώρα...

Ένα βήμα πριν τον “εμφύλιο” είναι λένε το ΠΑΣΟΚ αυτή την περίοδο καθώς λένε ότι μόνο μια καθαρή λύση θα αποσυμπιέσει την κατάσταση.Αυτή η καθαρή λύση δεν είναι άλλη από τις εσωκομματικές διαδικασίες για αλλαγή αρχηγού.


Το σημερινό Πολιτικό Συμβούλιο θεωρείται κάτι παραπάνω από κρίσιμο. Οι “δελφίνοι” περιμένουν να ακούσουν πότε θα ανοίξουν οι διαδικασίες, ωστόσο απ' την πλευρά Παπανδρέου φαίνεται ότι δεν θα υπάρξει “άνοιγμα” διαδικασιών αλλαγής αρχηγού, αλλά άνοιγμα διαλόγου για τα πεπραγμένα της τελευταίας διετίας.

Πολλοί λένε μάλιστα ότι ο Γ.Παπανδρέου θα ίσως προκηρύξει σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου μετά τις γιορτές και ίσως προτείνει και τη διεξαγωγή συνεδρίου για το Φθινόπωρο.

Εξελίξεις που σίγουρα δεν είναι ικανοποιητικές για τους υποψήφιους διαδόχους που εμμένουν στη λογική των ¨καθαρών λύσεων” μέσω εσωκομματικών εκλογών.

Το θέμα της διαρχίας δεν φαίνεται να το συζητά κανείς πλην της Παπανδρεϊκής πλευράς. Το άλλος αρχηγός, άλλος υποψήφιος στις εκλογές δεν ικανοποιεί κανέναν.

Όποτε και αν γίνουν οι εκλογές, ακόμη και αν καθυστερήσουν για μετά το Πάσχα, όπως υπάρχουν τώρα πληροφορίες, οι “δελφίνοι” απαιτούν άμεσα αλλαγές.


από newsit.gr
 petraskandalou.blogspot.com