Η ατζέντα με τα ραντεβού από το κύκλωμα μαστροπείας

Κανονική ατζέντα με ώρες των ραντεβού και το μικρό όνομα του πελάτη και των γυναικών που θα τον επισκέπτονταν για τις ροζ υπηρεσίες είχε το κύκλωμα που εξάρθρωσε η ασφάλεια Αττικής Δείτε θέμα:


"Η αντίστροφη μέτρηση για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης ξεκίνησε πριν από τέσσερις μήνες, όταν στην Υποδιεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος περιήλθαν πληροφορίες για τη δράση του κυκλώματος. Πληροφορίες από την Ελλάδα αλλά και από την Ιντερπόλ Μόσχας ανέφεραν ότι «μέλη της οργάνωσης εντοπίζουν αλλοδαπές γυναίκες στο εξωτερικό και, εκμεταλλευόμενα την ευάλωτη θέση τους και τη δεινή τους οικονομική κατάσταση, τις πείθουν να έλθουν στη χώρα μας, προκειμένου να εργασθούν. Στη συνέχεια, μέσω γραφείων ερωτικών ραντεβού, που λειτουργεί στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, τις αποστέλλουν σε ερωτικά ραντεβού σε οικίες και ξενοδοχεία, μέσω ροζ αγγελιών στον ημερήσιο Τύπο, παρακρατώντας το σύνολο ή το μέρος των πορνικών τους εσόδων».
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έφθασαν στους αστυνομικούς, το συγκεκριμένο «γραφείο ερωτικών ραντεβού» ήταν από τα μεγαλύτερα της Ελλάδας, λειτουργούσε σε 24ωρη βάση και απασχολούσε 15 οδηγούς καθώς και περισσότερες από 20 γυναίκες.
Αρχικά, στο στόχαστρο των Αρχών μπήκαν οι κινήσεις των Γαβαλάκη και Δαμασκού, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η φυσική παρακολούθηση των μελών του κυκλώματος που προηγήθηκε των συλλήψεων διήρκεσε από τις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 25 Νοεμβρίου του 2011.
Εντύπωση, ωστόσο, προκαλούν οι «ροζ» ατζέντες που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στα δύο «αρχηγεία» της οργάνωσης. Καταγράφονται λεπτομερώς τα στοιχεία τόσο των εκδιδόμενων γυναικών όσο και των οδηγών που σε καθημερινή βάση τις μετέφεραν στα προκαθορισμένα ραντεβού. Επίσης αναφέρονται οι ακριβείς ώρες «εργασίας» των αλλοδαπών γυναικών, τα ρεπό τους αλλά και τα προβλήματα γυναικολογικής φύσεως που μπορεί να αντιμετώπιζαν.