Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ατζέντα με τα ραντεβού από το κύκλωμα μαστροπείας

Κανονική ατζέντα με ώρες των ραντεβού και το μικρό όνομα του πελάτη και των γυναικών που θα τον επισκέπτονταν για τις ροζ υπηρεσίες είχε το κύκλωμα που εξάρθρωσε η ασφάλεια Αττικής Δείτε θέμα:


"Η αντίστροφη μέτρηση για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης ξεκίνησε πριν από τέσσερις μήνες, όταν στην Υποδιεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος περιήλθαν πληροφορίες για τη δράση του κυκλώματος. Πληροφορίες από την Ελλάδα αλλά και από την Ιντερπόλ Μόσχας ανέφεραν ότι «μέλη της οργάνωσης εντοπίζουν αλλοδαπές γυναίκες στο εξωτερικό και, εκμεταλλευόμενα την ευάλωτη θέση τους και τη δεινή τους οικονομική κατάσταση, τις πείθουν να έλθουν στη χώρα μας, προκειμένου να εργασθούν. Στη συνέχεια, μέσω γραφείων ερωτικών ραντεβού, που λειτουργεί στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, τις αποστέλλουν σε ερωτικά ραντεβού σε οικίες και ξενοδοχεία, μέσω ροζ αγγελιών στον ημερήσιο Τύπο, παρακρατώντας το σύνολο ή το μέρος των πορνικών τους εσόδων».
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έφθασαν στους αστυνομικούς, το συγκεκριμένο «γραφείο ερωτικών ραντεβού» ήταν από τα μεγαλύτερα της Ελλάδας, λειτουργούσε σε 24ωρη βάση και απασχολούσε 15 οδηγούς καθώς και περισσότερες από 20 γυναίκες.
Αρχικά, στο στόχαστρο των Αρχών μπήκαν οι κινήσεις των Γαβαλάκη και Δαμασκού, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η φυσική παρακολούθηση των μελών του κυκλώματος που προηγήθηκε των συλλήψεων διήρκεσε από τις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 25 Νοεμβρίου του 2011.
Εντύπωση, ωστόσο, προκαλούν οι «ροζ» ατζέντες που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στα δύο «αρχηγεία» της οργάνωσης. Καταγράφονται λεπτομερώς τα στοιχεία τόσο των εκδιδόμενων γυναικών όσο και των οδηγών που σε καθημερινή βάση τις μετέφεραν στα προκαθορισμένα ραντεβού. Επίσης αναφέρονται οι ακριβείς ώρες «εργασίας» των αλλοδαπών γυναικών, τα ρεπό τους αλλά και τα προβλήματα γυναικολογικής φύσεως που μπορεί να αντιμετώπιζαν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…