Συνεχείς επιθέσεις σε σελίδες παιδόφιλων απο τους anonymous και δημοσιοποίηση στοιχείων τους

Τιμωρός των πιο ακραίων εγκληματιών του διαδικτύου των πραγματικών παιδόφιλων και των σελίδων που τους διεκολύνουν  η ομάδα hackers anonymous Δείτε σχετικό θέμα:



Η ομάδα χάκερ «Anonymous» δημοσίευσε 190 διευθύνσεις ΙP ατόμων που χαρακτηρίζει παιδόφιλους, επειδή επισκέπτονταν παιδικά πορνογραφικά φόρουμ. Οι διάσημοι χάκερς δήλωσαν πως θα συνεχίσουν την προσπάθεια να εξαφανίσουν υλικό, το οποίο περιέχει, προωθεί ή υποστηρίζει την παιδική πορνογραφία.
 
Η διεύθυνση IP είναι μια μοναδική διεύθυνση του χρήστη στο ίντερνετ. Αυτές οι διευθύνσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να ανιχνεύσουν τις φυσικές διευθύνσεις αυτών των 190 παιδόφιλων.
 
Η ομάδα των χάκερς, η οποία είχε επικριθεί από τις αμερικανικές και τις βρετανικές αρχές, αποκάλυψε πληροφορίες, αφού εντόπισε τους παιδόφιλους, οι οποίοι φαίνεται να είναι χρήστες φόρουμ στο ίντερνετ τα οποία θεωρούνται "φιλικά" στην παιδική πορνογραφία.
 
Η επιχείρηση με τους παιδόφιλους ξεκίνησε στις 14 Οκτωβρίου, όταν οι "Anonymous" έβαλαν στόχο την παιδική πορνογραφία στο δίκτυο Darknet, το οποίο αποτελείται από ανώνυμα σάιτς, τα οποία είναι σχεδιασμένα ώστε να προστατεύουν τις ταυτότητες των χρηστών, τα οποία είναι αόρατα για τους κανονικούς χρήστες.Οι χάκερς της ομάδας ανίχνευσαν τις συνδέσεις με την πορνογραφία και τις αφαίρεσαν, αλλά μέσα σε πέντε λεπτά είχαν ανέβει πάλι.
 
http://www.protothema.gr/