Σοκ : 71χρονος πατέρας με τα δύο ανήλικα παιδιά του αυτοκτόνησε πέφτοντας με ΙΧ ! (βιντεο)

Το κίνητρο της αυτοκτονίας οδηγούνται σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr οι Αρχές σε ότι αφορά το τροχαίο που συνέβη μέσα σε υπό κατασκευή τμήμα της Ολυμπίας Οδού στο Ρουπάκι Γαστούνης.



Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, ο 71χρονος πήρε τα δύο του παιδιά ηλικίας 14 και 11 ετών, από τον Πύργο το μεσημέρι του Σαββάτου και κατευθύνθηκε προς το Ρουπάκι.

Βρέθηκε στο δρόμο που οδηγεί από το χωριό προς τη νέα γέφυρα του ποταμού Πηνειού, τμήμα της υπό κατασκευή Ολυμπίας Οδού. Εκεί σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έκανε πολλές φορές τη διαδρομή «πάνω – κάτω» ανάμεσα σε τσιμεντένια τμήματα ανισόπεδων κόμβων που έχουν περίπου ένα χιλιόμετρο απόσταση μεταξύ τους.

Μόλις άρχισε να σκοτεινιάζει άρχισε να αναπτύσσει ταχύτητα και να κατευθύνεται προς τον τσιμεντένιο τοίχο προς την πλευρά του ποταμού Πηνειού. Με βάση τις ίδιες πηγές η κόρη του καθόταν στη θέση του συνοδηγού και πίσω ο γιος του. Ο 11χρονος ήταν αυτός που βλέποντας τον πατέρα του να αναπτύσσει ταχύτητα μέσα στο χωματόδρομο του είπε «Μπαμπά πηγαίνεις με εκατό θα σκοτωθούμε…».

Τότε, με βάση και τις μαρτυρίες του αγοριού, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο, έγινε και το κακό. Σχεδόν από τις έξι το απόγευμα κανείς δεν αντιλήφθηκε στο σημείο την τραγωδία που είχε εκτυλιχθεί. Όλο το βράδυ και υπό συνθήκες παγετού ο 71χρονος και η κόρη του ήταν νεκροί (την ακριβή ώρα θανάτου θα προσδιορίσει ο ιατροδικαστής), ενώ στο πίσω κάθισμα ο 11χρονος τραυματισμένος, ήταν ανήμπορος να αντιδράσει, να καλέσει σε βοήθεια, να δώσει ένα στίγμα, ζούσε το δικό του δράμα.