O δήμαρχος , ο αντιδήμαρχος η ερωτική τους σχέση...και η μήνυση για blog!

Δείτε να τα δείτε όλα... Πέρα από το κοινωνικό κους κους ...Δείτε πως μπορεί κάποιος να πάει για μαλλί και να βγεί κουρεμένος ..με το κυνήγι μαγισσών στους bloggers !  O δήμαρχος  πήγε και μήνυσε τον αντιδήμαρχο για blogger ! Eκαναν ντου στο σπίτι του για να του βρούν το blog ! Δεν βρήκαν τίποτα ! Αλλά ο δήμαρχος έγινε ρόμπα όχι από τo blog που μήνυσε, αλλά από την κατάθεση του αντιδημάρχου στους αστυνιμικούς ...που διέρευσε στα blogs !  Δείτε θέμα:


Χαμός με γνωστό δήμαρχο. Μήνυσε πρώην αντιδήμαρχο του ως blogger και του έκαναν έφοδο προχθές στην οικία του δέκα άνδρες της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Δεν βρέθηκε όμως κανένα ίχνος στον υπολογιστή του. Στην κατάθεση του ο π.Αντιδήμαρχος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας υσχηρίστικε πως πριν οκτώ χρόνια είχε πάει στα μπουζούκια παρέα με τον δήμαρχο...
και μετά από πολύ κατανάλωση αλκοόλ είχαν ερωτική επαφή. Από τότε η ζωή του αντιδημάρχου έχει γίνει κόλαση όπως ισχυρίζεται μιας που ο δήμαρχος του ζητάει συνεχώς να συζησουν σε διαμέρισμα ρετιρέ. Ο π. αντιδήμαρχος αρνείται κάτι τέτοιο και έτσι ο δήμαρχος του έχει κάνει την ζωή κόλαση με μηνύσεις κλπ. Η κατάθεση βρίσκεται στα χέρια μας και φέρει την υπογραφή του π.αντιδημάρχου. Από Δευτέρα τα ονόματα. Τελικά όλο μαγκιά το έπαιζε ο δήμαρχος και μας βγήκε κουνιστός! 
http://dimotikosafari.blogspot.com/