Ο ξαφνικός θάνατος του διαδόχου του "βασιλιά της νύχτας" και της Παραλιακής !

Ο Νίκος Γιγουρτάκης ήταν ένας νέος με όνομα ...στο κόσμο της νύχτας . Διάδοχος στις νυχτερινές επιχειρήσεις του πατέρα του Τάκη Γιγουρτάκη με σήμα καταθετέν το νυχτερινό μπουζουξίδικο ROMEO, point meeting στην παραλιακή τα καλοκαίρια και σε διάφορες περιοχές της Αθήνας τον χειμώνα.
Με "όνομα βαρύ" ξεκίνησε την καριέρα του με άφθονη δημοσιότητα, αφού στο χώρο του νυχτερινού κέντρου ROMEO παρελαύνει το σύνολο της λεγόμενη ελληνικής showbiz και οχι μόνο. Γρήγορα δημιούργησε ένα μύθο bon viveur ... με άξονα την διασκέδαση, την showbiz  και την έντονη ζωή πού δεν σταματά . Κάτι άλλωστε που είναι η φιλοσοφία και των νυχτερινών κέντρων που άρχισε να διευθύνει . Παράλληλα ανέπτυξε την φήμη του περιζήτητου "γαμπρού" ένω αρκετές από τις ανερχόμενες στάρλετ πίστας ή της ΤV και του μόνελινγκ που αποτέλεσαν αντικείμενο σχέσεών του ή φημών για σχέσεις με τον νεαρό.
Ομως  , παρ ότι περιγραφόταν από τους δικούς του ανθρώπους ως άτομο, που μεν ζούσε έντονα αλλά δεν είχε αποκτήσει τις κακές συνήθειες του αλκοόλ και του καπνίσματος , έσβησε ξαφνικά πριν τρεις μέρες . Κάνοντας όπως αναφέρουν οι περιγραφές και οι μαρτυρίες των ανθρώπων, που ήταν κοντά του , μια τελευταία βόλτα στην νύχτα . Λίγες ώρες πριν τον αδόκητο θάνατό του βρέθηκε με παρέα σε ένα μπαρ του Κολωνακίου ... πέρασε από την δική του επιχείρηση και πήγε σπίτι του λόγω δυσφορίας και κακής διάθεσης που είχε.
Επίσης όπως αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα και με βάση μαρτυρίες , η φίλη του με την οποία διατηρούσε σχέση και ήταν μαζί του  ήταν αυτή που πήρε το ασθενοφόρο μετά από έντονους πόνους που ένιωσε στο σπίτι του . Πήγε στο Νοσοκομείο αλλά επήλθε το μοιραίο. Χωρίς να δίνονται λεπτομέρειες ο θάνατός του αποδίδεται σε παθολογικά αίτια .Ωστόσο  οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν το επόμενο διάστημα .