Εκτός από ψυχάκιας ήταν και παιδόφιλος ...

Κλασική περίπτωση ψυχωτικού η περίπτωση 24χρονου που εντοπίστηκε μέσω των συνδέσεων που χρησιμοποιούσε για να μπαίνει στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο zougla.gr και στα chat rooms με το ψευδώνυμο TROLL  και όπως αναφέρει το site έκανε σεξιστικές επιθέσεις σε γυναίκες και κυρίως δημοσιογράφους του site.
Προκειμένου να απαλλαγούν από την παρουσία του απευθύνθηκαν σε δικαστικές και αστυνομικές αρχές  ...και φαίνεται ο εντοπισμός του ήταν εύκολος  καθώς ,όπως είναι γνωστό, σε κάθε είσοδο σε site καταγράφει και την ip διεύθυνση του χρήστη και σε παραβατική συμπεριφορά αρκεί η άρση του απορρήτου για να εντοπιστεί το τερματικό του χρήστη. Όπως και στην περίπτωση αυτή . Βέβαια φέρεται να δηλώνει τεχνικός Η/Υ και είναι άγνωστο αν χρησιμοποιούσε proxy server ,  κατι που δεν προκύπτει αλλά και σε αυτή την περίπτωση εύκολο είναι ,εκτός και "παίζεις με κρατικές γραμμές "
Δείτε σχετικά με το θέμα
"Η διαδικτυακή συμπεριφορά του, στο chat του ραδιοφώνου της «Ζούγκλας», προκάλεσε αμέσως την προσοχή της «zougla.gr». Ήταν επιμόνως σεξιστική απέναντι σε πρόσωπα, ιδιαίτερα σε γυναίκες, το λεξιλόγιο του επαίσχυντο. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάφερε να τον εντοπίσει. Η αστυνομία κατ’ αρχήν ζήτησε την άδεια της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένης Ράϊκου, για την διεξαγωγή της έρευνας. Μετά τον εντοπισμό του «TROLL» πραγματοποιήθηκε ξημερώματα της Τρίτης έρευνα στην κατοικία του παρουσία του Εισαγγελέα κ. Δραγάτση, ομάδας ΟΠΚΕ και 12 ανδρών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Εκεί βρέθηκε το πρωτοφανές σε όγκο υλικό παιδικής πορνογραφίας που συμπεριλαμβάνεται σε 12 σκληρούς δίσκους.
Είναι νεαρότατος, μόλις 24 ετών, και γιος συνταξιούχου αστυνομικού"


petraskandalou.blogspot.com 

 Πατήστε εδώ για να δείτε ενδεικτικές φράσεις τις οποίες χρησιμοποιούσε στο zougla radio