Η νέα πλατφόρμα της IronKey προστατεύει τους χρήστες Web Banking

Η IronKey εισήγαγε μια νέα πλατφόρμα μαζί με μια ασφαλή εφαρμογή περιήγησης που μπορεί να προστατεύσει τους χρήστες κατά τις ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές, ακόμη και όταν τα συστήματά τους έχουν μολυνθεί με κάποια από τα πιο ισχυρά banking malwareπου υπάρχουν.To IronKey Trusted Platform θα βοηθήσει τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να μειώσουν τον κίνδυνο της ηλεκτρονικής απάτης.
Η πλατφόρμα αλλάζει την εστίαση από τους απλούς καθιερωμένους ελέγχους ασφαλείας σε μια ολοκληρωμένη, πολυεπίπεδη προσέγγιση που ενισχύει την διαδικτυακή ασφάλεια για τις τράπεζες και τους πελάτες τους. Σε συνάρτηση με την ασφαλή εφαρμογή περιήγησης που προσφέρει η IronKey, παρέχεται επιπλέον προστασία για keyloggers και πρόσβαση στο κρυπτογραφημένο και ασφαλές IronKey Trusted Network.
Η εταιρεία είπε επίσης ότι σχεδιάζει να επεκτείνει την Trusted Access Platform με επιπλέον ελέγχους ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων εφαρμογών για κινητά προηγμένης τεχνολογίας (smartphone), out-of-band authentication και συστήματα ανάλυσης.
Με το Trusted Platform Access, οι τράπεζες μπορούν να ξεκινήσουν με τον ασφαλή browser για να μειωθεί ο κίνδυνος της παραβίασης τραπεζικών λογαριασμών και να προσθέσουν επιπλέον επίπεδα ασφάλειας αργότερα, ανάλογα τις ανάγκες.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Trusted Platform είναι διαθέσιμες εδώ.

http://www.secnews.gr/archives/21702