Google doodles 13ων ετών

Καλα, ας την είχαν ιδρύσει την google στην Ελλάδα και ακόμα στον Κορυδαλλό θα ήταν ! Οι ηλεκτρονικοί εγκληματίες ... Που εκτός από τα "όργια της πορνογραφίας" ...βάζουν τον κόσμο να αυτοκτονεί !Ασε που έρχεται και ο blogoνομος ! Δείτε θέμα


"Η  διασημότερη μηχανή αναζήτησης γιορτάζει τα 13α της γενέθλια. Τηρώντας την παράδοση, η google δημοσίευσε ένα εορταστικό λογότυπο γενεθλίων. Το φετινό λογότυπο είναι βασισμένο σε μια ιστορική αναδρομή στις αρχές του 2000, όπου η google μιμούμενη τη Yahoo πρόσθεσε ένα θαυμαστικό στο λογότυπό της.
Η ακριβής ημερομηνία γενεθλίων της Google έχει αλλάξει με το πέρασμα του χρόνου. Η Google υπέβαλε αίτηση για ένταξη στις 4 Σεπτεμβρίου 1998, καθιερώθηκε τρεις ημέρες αργότερα στις 7 Σεπτεμβρίου, και  η ηλεκτρονική διεύθυνση Google.com καταχωρήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου. Όλες αυτές οι ημερομηνίες έχουν θεωρηθεί "γενέθλιά" της σε ένα σημείο, αλλά η Google έχει επιλέξει ως επίσημη ημέρα την 27η Σεπτεμβρίου.
Η μανία των ανθρώπων της google για τα διαφορετικά λογότυπα, "doodles" όπως τα αποκαλλούν, ξεκίνησε τον Αύγουστο του 1998 όταν οι ιδρυτές της, Larry και Sergey πειραματιστηκαν με το εταιρικό τους λογότυπο για να δηλώσουν συμμετοχή στο φεστιβάλ Burning Man στην έρημο της Νεβάδα. Έτσι τοποθέτησαν ένα σχέδιο πίσω από το 2ο "o" της λέξης Google"