Τον βρήκαν ετοιμοθάνατο στην εθνική οδό καθώς ερχόταν με τα πόδια από την Βουλγαρία (συγκλονιστικό βίντεο)

ΚΑΙ....ΞΑΦΝΙΚΑ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘ ΟΛΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ Δ.Ε.Θ,ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ   ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ  (www.oxidiodia.gr) ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΕΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ...ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΠΡΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ...

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ - ΜΕΛΗ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.
 ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ...
ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ, ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ!!!!
ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΚΑΤΕΦΘΑΣΑΝ ΚΑΙ 3 ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ (ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ) ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΔΗΦΑΓΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΕΠΕΣΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ!!!
 PASSPORT!!!  PASSPORT!!! ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ!!!
DOCUMENTI !!!! DOCUMENTI!!!
ΔΙΟΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΣ!!!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ!!!!
ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΗ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ...
ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΣΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΗΛΘΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ!!!
ΑΛΓΕΙΝΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!!  Κ Α Ν Ε Ι Σ!!!
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.....
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ www.oxidiodia.gr και