Aυτό είναι "ηλεκτρονικό έγκλημα"... ηλεκτρονικής μπουρδολογίας made in Greece !

 Η μετριότητα,  της μετριότητας,  στην χώρα των απόλυτων παπατζήδων !
 Σε σχέση με το σεναριακό ...ερώτημα του δημοσιογράφου στο Βίντεο ! ( Ετσι βλέπουν την ενημέρωση, με σενάρια... γιαυτό δεν του αρέσουν τα blogs  ) Η εμπορία ναρκωτικών είναι κακούργημα  και μάλιστα αυτεπάγγελματα διωκόμενο ! Αρα αν κάποιος γράψει κάτι τόσο ακραίο έστω και ανώνυμα για κάποιον επώνυμα  (ακόμα και περιγραφικά ότι εκεί γίνονται αυτά ) .. δεν είναι συκοφαντική δυσφήμιση ! Είναι αναφορά σε τελούμενα κακουργήματα !
Αρα ποιο απόρρητο. Ο εισαγγελέας έχει το δικαίωμα αυτεπάγγελτα  να άρει το απόρρητο  ( και χωρίς την μήνυση του θιγόμενου) και ανεξάρτητα του μέσου ( ηλεκτρονικού ή συμβατικού)  για να πάρει  τα στοιχεία  ...για να συλλάβει αυτόν που αποκαλύπτει ή έστω ανώνυμη ανάρτηση σε blogs ! Ακόμα και σε μορφή απλού φόρουμ κοινωνικής δικτύωσης ...η και υπό μορφή email ! Και αν δεν είναι αλλήθεια, πάλι αυτεπάγγελτα μπορεί να  κάτσει στο σκαμνί  τον blogger ο εισαγγελέας !

Επίσης  και γιά  άλλα θέματα ας πούμε φοροδιαφυγή που επίσης είναι κακούργημα ...και όχι μόνο.

Τέλος το παραμύθι με το blog-νόμο ! Είναι νόμος blog-Xούντας και Αστυνόμευσης του διαδικτύου !
H υπάρχουσα νομοθεσία ...Ευρωπαϊκή και η Παγκόσμια πρακτική διασφαλίζουν απόλυτα τους πάντες και τα πάντα στο διαδίκτυο ...Εκτός Ελλάδος βέβαια... που είναι ανεκδοτολογία
Πηγή βίντεο    http://www.e-cannibals.gr/