Η κόντρα Ραγκούση -Τσiογκα μέσω Τwitter !

Aυτό όντως είναι ηλεκτρονική διακυβέρνηση ...Ο υπουργός και ο Γενικός Γραμματέας επικοινωνούσαν μέσω email τώρα ο δεύτερος απαντά στον πρώτο μέσω twitter ! Μήπως πρέπει στο blogoνόμο να εντάξουν και αυτές τις περιπτώσεις ... Κράτος οπερέτα ...με οπερέτα μεθοδεύσεις ! Δείτε θέμα :

υνέχεια της διαμάχης του Γιάννη Ραγκούση με τον Χάρη Τσιόκα που ξεκίνησε μετά την απομάκρυνση του δεύτερου από τη θέση του γενικού γραμματέα στο υπουργείο Υποδομών.
Με τις αναρτήσεις του να αποτελούν αφορμή για την αποπομπή του, καθώς έκανε έμμεσες αναφορές στον Γιάννη Ραγκούση, ασκώντας του σκληρή κριτική, ο Χάρης Τσιόκας έδωσε συνέχεια στο θέμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter.
"Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο όταν η εξουσία έχει άδικο", σημειώνει, ενώ σε δεύτερη ανάρτησή του παραθέτει σύνδεσμο με δήλωση του πρωθυπουργού ότι το άνοιγμα του επαγγέλματος των ταξί πρέπει να γίνει με κανόνες.
Η κόντρα των δυο πρώην συνεργατών μέσω Τwitter έχει και παρελθόν, καθώς κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης του υπουργού Υποδομών με τους ιδιοκτήτες ταξί, ο Χάρης Τσιόκας έπαιρνε σαφή θέση υπέρ του διατάγματος Ρέππα.
http://news247.gr/ellada/