Στον Ραδιόφωνο του Κοντομηνά ο Παπαγιάννης...

Για μια ακόμα φορά ο Κοντομηνάς ...συνεργάζεται με ένα δημοσιογράφο και αρθρογράφο σε blogs, αλλά και "μήλον της έριδος" με το MEGA, γύρω από τις αναρτήσεις στο fimotro, που σύμφωνα με αγωγές αλλά και μια ποινική δίωξη, το φέρουν ως "διαχειριστή" του ιστολογίου ! Να υπενθυμίσουμε οτι ο Κοντομηνάς είχε συνεργαστεί με το αδικοχαμένο Σ Γκιόλια , που είχε το troktiko, στο ίδιο ραδιόφωνο που είχε την διεύθυνση, όταν ήταν σε σύμπραξη με το Πρώτο Θέμα ...Δείτε την είδηση και εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία και πέρασμα της υπόθεσης blogs και blogoνόμου και σε άλλα media εκτός των γνωστών ....blogoφάγων !

"Στο Ράδιο 9 του Δ. Κοντομηνά καθημερινά από τις 2 έως τις 4 το μεσημέρι θα συνεχίσει τις εκπομπές του από την προσεχή Δευτέρα ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης, ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του Real fm, με την φωνή του οποίου είχε πρωτοεκπέμψει το ραδιόφωνο του Ν. Χατζηνικολάου στις...
17 Σεπτεμβρίου 2007. Η συμφωνία έκλεισε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του γνωστού επιχειρηματία στον πέμπτο όροφο του κτιρίου της Κάντζας παρουσία και του διευθυντή ειδήσεων του ραδιοφωνικού σταθμού Μάνου Κακλαμάνου."
http://fimotro.blogspot.com/