Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπ Παπασπύρος...

Οι καρέκλες του εργατοπατέρα ...είναι οι καλύτερες σήμερα στην ΕΛΛΑΔΑ, με τα όσα γράφονται και αποκαλύπτονται, για Πακτωλούς χρηματοδοτήσεων και άλλων προνομίων, που τους κατατάσσουν στους κροίσους με "τραγιάσκα" ! Ανεξάρτητα απο το αν συμφωνείς η διαφωνείς μαζί του ο Σπ Παπασπύρος ...είχε συγκρουσιακή ιδιοσυγκρασία και δεν ήταν "Σφάξε με αγά μου, ν' αγιάσω" !
Αυτό αν μη τι άλλο είναι στα συν του ! Γιατί όπως λέει και ο λαός ,τα στερνά τιμούν τα πρώτα ...Άλλωστε και στο παρελθόν είχαμε στην ΑΔΕΔΥ προέδρους που τα τίναξαν και έφυγαν Τώρα δείτε και την είδηση :
"Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έκανε δεκτή την παραίτηση του Σπ. Παπασπύρου από τη θέση του Προέδρου, η οποία και είχε υποβληθεί από τις 5 Ιουλίου και προχώρησε στην εκλογή νέου Προέδρου. Στη θέση αυτή εξέλεξε τον κ. Κώστα Τσικρικά.
Ο κ. Τσικρικάς προέρχεται από τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ). Κατείχε από τον Ιανουάριο του 2011 (μετά την εκλογή της νέας διοίκησης της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. που προέκυψε από το 34ο Συνέδριο του 2010), έως σήμερα τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και έχει πλούσια συνδικαλιστική δράση. Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Γ. Σεφέρης», μέλος του Γ.Σ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κ.ά."