Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο καλύτερος τρόπος διασφάλισης του λογαριασμού σας στο Facebook

Οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και ειδικά το Facebook που είναι το πιο κοινό μέσο επικοινωνίας, είτε το χρησιμοποιούμε συχνά είτε όχι, θα πρέπει να το διασφαλίσουμε από τους κακόβουλους χρήστες. Σε προηγούμενες δημοσιεύσεις έχουμε αναφέρει αρκετούς τρόπους ασφάλειας σχετικά με τον λογαριασμό μας στο Facebook, αλλά από ότι φαίνεται δεν ήταν αρκετό.
Σε αυτό το άρθρο θα αναφέρουμε έναν και μόνο τρόπο ο οποίος είναι και ο καλύτερος προκειμένου να είστε ασφαλείς.

Το Facebook παρέχει πλέον στους χρήστες τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν ένα νέο χαρακτηριστικό<…>
μέσω κινητών τηλεφώνων για μεγαλύτερη ασφάλεια. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ενεργοποιήσετε το καταπληκτικό χαρακτηριστικό.
•    Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
•    Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις λογαριασμού.
•    Επιλέξτε το Login Approvals (εγκρίσεις σύνδεσης) και ενεργοποιήστε την εφαρμογή.


•    Στο επόμενο παράθυρο επιλέξτε τη “step up now” (δημιουργία τώρα).
•    Εάν έχετε ενσωματώσει τον λογαριασμό σας στο κινητό σας, τότε θα αποσταλεί ο κωδικός επιβεβαίωσης, διαφορετικά θα πρέπει να εισάγετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου για να σας σταλεί ο κωδικός.
•    Εισάγετε τον σωστό κωδικό και ολοκληρώστε τη διαδικασία.
Όταν ενεργοποιήσετε αυτή την εφαρμογή, το Facebook καταγράφει συγκεκριμένες πληροφορίες ταυτοποίησης του υπολογιστή σας, ώστε σε περίπτωση που μπείτε στον λογαριασμό από τον δικό σας υπολογιστή θα σας αναγνωρίζει. Σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να μπει από κάποιον άλλον, άγνωστο υπολογιστή θα σας σταλεί ένας κωδικός επιβεβαίωσης. Έτσι κανείς δεν θα μπορεί να παραβιάσει τον λογαριασμό σας.
Εκτός αυτού, η εφαρμογή καταγράφει σε αρχείο λεπτομέρειες από τοποθεσίες που έχετε εισέλθει στο λογαριασμό σας:
http://www.secnews.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…