Αναχώρησε για Δανία ο Παναθηναϊκός ...με στόχο θετικό αποτέλεσμα

Για τη Δανία και το κρίσιμο ματς με την Οντένσε αναχώρησε σήμερα ο Παναθηναϊκός με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ να είναι ο μοναδικός παίκτης που μίλησε στο αεροδρόμιο για τον αντίπαλο του Τριφυλλιού και το πολυπόθητο γκολ.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε στην Οντένσε, τονίζοντας την δυσκολία του αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και την εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των πρασίνων: «Αυτοί οι αγώνες είναι πάντα δύσκολοι. Είναι πολύ σημαντικό για το σύλλογο και για τους οπαδούς. Πρέπει να πάμε εκεί να παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να διεκδικήσουμε την πρόκριση».
Ο Μπουμσόνγκ χαρακτήρισε καλή ομάδα την Οντένσε. «Έχει μεγάλο κίνητρο για να προκριθεί και θα παίξει δυνατά για να διεκδικήσει την πρόκριση, αλλά εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Θέλουμε να πετύχουμε ένα γκολ εκεί, ώστε να αποκτήσουμε καλύτερες πιθανότητες για πρόκριση στον επόμενο γύρο», σημείωσε και συμπλήρωσε για την κρισιμότητα του αγώνα: «Κάθε παιχνίδι είναι το σημαντικότερο. Ξέρουμε πως αν περάσουμε τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.
http://www.naftemporiki.gr