Ο κ. Τασούλας μίσθωσε, δυο ακόμα ελικόπτερα...!

Σχόλιο Παπατζήδων : Μάλλον οι υπουργοί ασχολούνται με σοβαρά θέματα του "μην τσιμπάς" !Τσίμπησαν ευρωπαϊκό προγραμματάκι να τρομοκρατούν τις γριές  με "τουν ιντερνετ που έχει το χάραγμα του αντίχρηστου ..."στις ακριτικές περιοχές ( γιατί στις αστικές θα τους έπαιρναν με τα ποντίκια) μηδέ εξαιρουμένης ...της εκλογικής περιφέρειας ενός ! Τώρα στο θέμα

Γράφει ο "Καναντέρ"
"Μόλις χθές καταγγέλθηκε στον Υπουργό και Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Γρηγόρης Τασούλας για το γεγονός, ότι μη νόμιμα χρησιμοποιεί η Πυροσβεστική τα επτά (7) μισθωμένα ελικόπτερα για δασοπυρόσβεση, χωρίς να έχει υπογράψει ο κ. Τασούλας τις σχετικές Συμβάσεις παροχής υπηρεσιών δασοπυρόσβεσης. Φαίνεται δεν υπολογίζει... κανέναν από τους ανωτέρω προΐσταμένους του ούτε φυσικά τη Δικαιοσύνη, αν και του έχει ασκηθεί τον περασμένο Μάρτιο δίωξη για κακουργηματική απιστία για τη γνωστή υπόθεση των Ε/Π της Πυροσβεστικής, αφού κάνει ό,τι θέλει για θέματα αρμοδιότητας Πυροσβεστικού Σώματος. Ας μην του μεταβίβαζαν οι προιστάμενοι του αρμοδιότητα για συμβάσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ.
Χθες λοιπόν και πριν καλά διαβάσουν οι κ.κ Παπουτσής και Όθωνας τα ανωτέρω, υπέγραψε την υπ΄ αριθμ. 30396 Φ.Σ. 1179/2011 / 21 Ιουλίου 2011 απόφασή του ο ανωτέρω Γενικός Γραμματέας, σύμφωνα με την οποία αποφάσισε την έγκριση δαπάνης 1.588.000 , για να μισθωθούν άλλα δύο (2) Ε/Π μεσαίου τύπου (ρώσικα) ΜΙ-8ΜΤV-1, με το πρόσχημα, όπως επικαλείται στην παράγραφο 20 του προοιμίου αυτής, ''20. Τις τρέχουσες επιχειρησιακές ανάγκες της Υπηρεσίας που σχετίζονται με την θωράκιση της χώρας με εναέρια μέσα καθ΄ όλη την διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου...'.
Δηλαδή κύριε Τασούλα κάθε φορά που θα εκδηλώνονται στη χώρα μερικές πυρκαγιές, όπως προχθές, 20 Ιουλίου 2011, εσύ για να θωρακίσεις τη χώρα θα εκδίδεις νέα απόφαση για να μισθώνεις συνεχώς ελικόπτερα! Μήπως εσύ τα πληρώνεις; Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!!
Βέβαια, αν έχεις χάσει το λογαριασμό της συνολικής προυπολογισθείσας μέχρι στιγμής δαπάνης για τη μίσθωση των (12) ελικοπτέρων, σου υπενθυμίζουμε ότι αυτή είναι 19.086.000  και οι εγγεγραμένες από το ΓΛΚ σχετικές πιστώσεις στον προυπολογισμό του Π.Σ για τη μίσθωση των ελικοπτέρων δασοπυρόσβεσης, στον κωδικό (0819) ''ΛΟΙΠΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ'' είναι 20.050.000 . κ. Τασούλα περισσεύουν χρήματα για τη μίσθωση ακόμη ενός ΜΙ-8ΜΤV ή μπορείς να ζητήσεις συμπληρωματικές πιστώσεις από το Υπουργείο Οικονομικών, με την επίκληση << απρόβλεπτων γεγονότων>> ή <<επείγουσας ανάγκης>> ή <<επικείμενοι κίνδυνοι από ενδεχόμενες πυρκαγιές>> ή, όπως το 2007, <<δυσμενείς καιρικές συνθήκες>> και κάτι τέτοια που σκαφίζονται στο Προμηθειών για να επιβαρύνουν του φορολογούμενους πολίτες.......!!! Κύριε Παπουτσή! Κύριε Όθωνα! Μήπως ακούει κανείς........."
petraskandalou.blogspot.com