Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΤΕΝΝΑ/ΕΖΕΛ

Νέα Υόρκη – Μετά τις έντονες και συνεχείς διαμαρτυρίες του απανταχού Ελληνισμού και την εκστρατεία που ξεκίνησε η CYPRUS ACTION NETWORK OF AMERICA εναντίον της προβολής της τουρκικής παραγωγής Εζέλ από τον Αντέννα 1 (Ελλάδος), ο Έλληνας βουλευτής κ. Αθανάσιος Πλεύρης έχει μεταφέρει τελικά το θέμα στη Βουλή των Ελλήνων.
Με θέμα « Διαφήμιση του ψευδοκράτους από σειρά στην ελληνική τηλεόραση» ο βουλευτής κ. Πλεύρης εξηγεί εν συντομία τα κύρια σημεία των ενστάσεων στους κ. κ. Υπουργούς Εξωτερικών και Πολιτισμού στους οποίους απευθύνεται και τους καλεί να απαντήσουν σε ερωτήσεις που απορρέουν.

Εν τω μεταξύ το Ελληνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έχει πάρει πέραν των 250 διαμαρτυριών τις οποίες όμως αρχειοθέτησε, δίχως καμία ενέργεια ή απάντηση σε κανένα, με εντολή του προέδρου του. (Για λεπτομέρειες δέστε προηγούμενες ανακοινώσεις της CANA στην ιστοσελίδα μας www.cyprusactionnetwork.org ).

Η CYPRUS ACTION NETWORK OF AMERICA εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον  ́Ελληνα βουλευτή κ. Αθανάσιο Πλεύρη, για την πρωτοβουλία του να προωθήσει τελικά το τόσο εθνικά σημαντικό αυτό θέμα στη Βουλή των Ελλήνων, όπου θα έπρεπε ναβρίσκεταιαπότιςπρώτεςμέ
ρεςτωνδιαμαρτυριών. Έχονταςυπόψηότιόλοιοι βουλευτές επιθυμούν να κρατήσουν καλές σχέσεις με τα ελληνικά κανάλια για την προβολή τους, σημειώνει την ευαισθησία του κ. Πλεύρη να προτιμήσει να εξυπηρετήσειτοεθνικόσυμφέρονπαράτο προσωπικό.

Για καλύτερη ενημέρωσή σας πιο κάτω θα βρείτε ολόκληρο το κείμενο της αναφοράς του κ. Α. Πλεύρη στη Βουλή των Ελλήνων με την υπογραφή του.

http://www.cyprusactionnetwork.org/yahoo_site_admin/assets/docs/Plevris.204160924.pd

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…