Πάγκαλος: "Μικροί Φύρερ οι Αγανακτισμένοι"

Αγανακτισμένοι και μη κατέκλυσαν το προσωπικό mail του στελέχους του ΠΑΣΟΚ, με γνώμεις και αρνητικούς σχολιασμούς κατά του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος και του Εφαρμοστικού Νόμου.

Άλλοι συμπολίτες μας κατέθεσαν τη γνώμη τους για την αλόγιστη χρήση αστυνομικής βίας, ενώ η απάντηση που εισέπραξαν ήταν πραγματικά αποκαρδιωτική.



Ο κ. Πάγκαλος που απηύδησε από τα απανωτά πανομοιότυπα e-mails, αποφάσισε να απαντήσει με επιστολή του σε έναν από τους πολλούς "εκφραστές μιας οργανωμένης ιδεολογίας", όπως αποκάλεσε έναν αγανακτισμένο, χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα … μικρό Φύρερ.
"Eξ ονόματος του ελληνικού λαού μπορούν να μιλούν μόνο οι νόμιμα εκλεγμένοι εκπρόσωποί του και ουδείς άλλος", αναφέρει μεταξύ άλλων σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, και τονίζει ότι ο ίδιος μίλησε με ειλικρίνεια στον ελληνικό λαό, γιατί και δέχθηκε πρωτοφανή επίθεση".



Με έκπληξη σήμερα διαπιστώσαμε ότι το πρωτοσέλιδο του Ελεύθερου Τύπου φιλοξενούσε τον εξής τίτλο: "Πρόκληση Πάγκαλου κατά διαμαρτυρόμενων πολιτών. Είστε μικροί μαύροι και κόκκινοι Φύρερ.




"Επιστολή ύβρις του Αντιπροέδρου προς τους αγανακτισμένους που βομβάρδισαν το e-mail του", ενώ στο εσωτερικό της εφημερίδας δημοσιεύεται φωτοτυπία της επιστολής του Αντιπροέδρου, από την οποία συμπτωματικά απουσιάζει το όνομα του πολίτη, στον οποίο απαντούσε.



Καταρχήν, η αναφορά περί “βομβαρδισμού” του e-mail του Αντιπροέδρου αποτελεί από μόνη της μια υπερβολή, αν αναλογιστεί κανείς ότι αναφέρεται σε τέσσερα μόλις μηνύματα τη στιγμή που καθημερινά η αλληλογραφία του είναι πολλές δεκάδες.



Δεύτερον, ερωτηματικά προκαλεί η επιλογή του ενός εκ των τεσσάρων πολιτών να δημοσιοποιήσει την επιστολή και, μάλιστα, έχοντας φροντίσει να σβήσει το όνομά του. Αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι σκοπός που επέλεξε να αλληλογραφήσει με τον Αντιπρόεδρο δεν ήταν η ανταλλαγή ιδεών, η συμβολή στον δημόσιο διάλογο ούτε καν η υπεράσπιση των απόψεών του.

http://news247.gr/ellada/politiki/mikroi_fyrer_oi_aganaktismenoi.1188111.html