Γιατί αφαιρείται αυτή η ανάρτηση που ήταν απο το Στοχασμός και Πολιτική

Οπως μας εστάλει από το ιστολογιο που είχε κάνει την ανάρτηση  Συνεπώς δεν έχουμε λόγους να το έχουμε αναρτημένο κάτι που δεν είναι δική μας πηγή και έχει αποσυρθεί από το blog που είχε αναρτηθεί
Αξιότιμοι κύριοι διαχειριστές του ιστολογίου stoxasmos-politiki.blogspot.com,

Σήμερα και περί ώρα 18:30, ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Μιχάλης Χρυσοχοείδης κατήγγειλε προφορικά ότι δημοσιεύσατε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://......l του blog σας συκοφαντικό δημοσίευμα το οποίο στρέφεται στον ίδιο. Το δημοσίευμα αυτό σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα του κ. Υπουργού είναι δυσφημιστικό και συκοφαντικό και παρακαλείσθε για την άμεση απόσυρσή του.
Στην περίπτωση που δεν κατέβει η επίμαχη ανάρτηση ο κ Υπουργός δεσμεύτηκε για την υποβολή μήνυσης εις βάρος των διαχειριστών του ιστολογίου και κατά παντός υπευθύνου καθόσον διαπράττονται αδικήματα εις βάρος του, τα οποία διώκονται από τον Ελληνικό Ποινικό Κώδικα. Γίνεται μνεία ότι για τη συγκεκριμένη περίπτωση θα εφαρμοστούν οι ανάλογες γνωμοδοτήσεις του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου «περί Άρσης του Απορρήτου των Επικοινωνιών» και εφαρμογής της αυτόφωρης διαδικασίας.