Το συγκινητικό "αντίο" του Martin Palermo (υποτιτλισμένο video)

Την τελευταία του «παράσταση» με τη φανέλα της Boca Juniors έδωσε ο Martin Palermo, που γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς των Xeneizes στο «La Bombonera», φεύγοντας μάλιστα με μία… εστία του γηπέδου ως ενθύμιο.
Η βαθμολογικά αδιάφορη αναμέτρηση της Boca με την Banfield για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Clausura έληξε ισόπαλη 1-1, αλλά η γιορτή ξεκίνησε αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης. Τότε, που ξεκίνησε η τελετή αποχαιρετισμού του σπουδαίου 38χρονου επιθετικού, ο οποίος σημείωσε 236 γκολ σε 403 συμμετοχές με την Boca, από το 1997 μέχρι το 2000 και από το 2004 μέχρι χθες. αποτελώντας τον κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.
Ο Martin Palermo ξέσπασε σε λυγμούς όταν άκουσε τον εθνικό ύμνο της Αργεντινής να παίζει για χάρη του από μια φυσαρμόνικα, ενώ εξίσου συγκινημένοι ήταν και οι γονείς του, που ανέβηκαν μαζί του στο βάθρο των τιμωμένων προσώπων. Παρόντες στο «La Bombonera» ήταν πολλοί πρώην συμπαίκτες του, που τον σήκωσαν στα χέρια, ενώ στις εξέδρες βρέθηκε για πρώτη φορά έπειτα από πολλούς μήνες και ο Diego Maradona. 
Όσο για το μεγάλο δώρο που έκαναν οι Xeneizes στον 38χρονο επιθετικό, αυτό ήταν η ίδια η εστία του γηπέδου στο οποίο σημείωσε 129 από τα γκολ του. Το νέο τέρμα, που θα αντικαταστήσει το παλιό, θα πάρει φυσικά το όνομά του…
Δείτε το υποτιτλισμένο βίντεο με τις συγκινητικές στιγμές που έζησε ο Martin Palermo: