Τα αστέρια του ισπανικού αθλητισμού συμμετέχουν σε «οικολογικό» τραγούδι

Η αφρόκρεμα του ισπανικού αθλητισμού -αλλά και αστέρια από άλλες χώρες- ένωσε τις δυνάμεις της στο νέο «οικολογικό» βίντεοκλιπ του Ισπανού καλλιτέχνη Huecco, με στόχο να προωθήσουν όλοι μαζί το μήνυμα της παραγωγής «καθαρής» ενέργειας. Όπως άλλωστε τονίζει στην εισαγωγή του τραγουδιού «Dame Vida» ο Pau Gasol, «ο αθλητισμός και η μουσική αποτελούν τις πιο καθαρές μορφές ενέργειας».

Το βίντεο του «Dame Vida» περιλάμβανε γυρίσματα σε Μαδρίτη, Βαρκελώνη, Βερολίνο, Μόντε Κάρλο, Λος Άντζελες, Τορόντο αλλά και Αϊτή, προκειμένου να φέρει τον ερμηνευτή Huecco κοντά σε μια ντουζίνα από σούπερ σταρ: Τους ποδοσφαιριστές David Villa, Sergio Ramos, Pepe Reina, τους μπασκετμπολίστες Pau Gasol, Jose Manuel Calderon, τον παγκόσμιο πρωταθλητή της μοτοσικλέτας Jorge Lorenzo, τον τενίστα Fernando Verdasco, το μαραθωνοδρόμο Chema Martinez, καθώς επίσης τους Γερμανούς ποδοσφαιριστές Thomas Muller, Phillip Lahm, τον Αργεντινό Kun Aguero, το Βραζιλιάνο Dani Alves και τη Δανή τενίστρια Caroline Wozniacki. Και σαν να μην έφταναν όλοι αυτοί, ειδική συμμετοχή έχει στο φινάλε του βίντεο και ο Ισπανός ομοσπονδιακός προπονητής, Vicente Del Bosque, συνεισφέροντας στον κοινό σκοπό.
Μπροστά από την κάμερα «παρελαύνει» και η εθνική ποδοσφαίρου γυναικών της Αϊτής, ως «αποδέκτης» του project, που έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για την παροχή εναλλακτικών μορφών ενέργειας προς τις φτωχές χώρες. Στο βίντεοκλιπ, άλλωστε, χρησιμοποιήθηκε μια ειδική πράσινη μπάλα, που εφόσον παίξει κανείς μαζί της επί 15 λεπτά φορτίζεται αρκετά ώστε να χρησιμεύσει ως… λάμπα, μετατρέποντας την συσσωρευμένη κινητική ενέργεια σε φωτεινή.
Δείτε το βίντεο του «Dame Vida» και θαυμάστε την «ελίτ» του ισπανικού αθλητισμού: