Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σφοδρή διαδικτυακή επίθεση σε οργανισμούς και υπηρεσίες των ΗΠΑ

Tο τελευταίο διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές συζητήσεις στο χώρο της ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων μεταξύ ειδικών, γύρω από την επίσπευση των διαδικασιών του αμερικανικού υπουργείου Εθνικής Άμυνας καθώς και των Μυστικών Υπηρεσιών σχετικά με την υιοθέτηση υπηρεσιών cloud.


Το γεγονός αυτό προκαλεί ερωτηματικά για το κατά πόσο οι κρατικοί οργανισμοί είναι ασφαλείς σε ενδεχόμενες διαδικτυακές επιθέσεις. Μήπως ήδη έχει πραγματοποιηθεί κάποια διαδικτυακή επίθεση και έχουν αποσπαστεί ευαίσθητα κρατικά μυστικά και απόρρητα ηλεκτρονικά αρχεία;

Θα σας παρουσιάσουμε λοιπόν σοβαρές ευπάθειες που έχουν εκμεταλλευτεί κακόβουλοι εισβολείς στο αμερικάνικο υπουργείο Εθνικής Άμυνας καθώς και στις Μυστικές Υπηρεσίες μετά από δηλώσεις του hacker “sl1nk” ο οποίος ισχυρίζεται ότι κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση σε:

* 140 υπολογιστικά συστήματα επιπέδου ασφάλειας από 1 έως 3 εντός του δικτύου του Πενταγώνου.
* Σύστημα APACS (automated personnel air clearance system).
* Χιλιάδες αρχεία από μικρής εμπιστευτικότητας έως και απόρρητα κρατικά μυστικά.
* Βάση δεδομένων με όλα τα στοιχεία πρόσβασης λογαριασμών (κωδικοί καθώς και ονόματα χρηστών) Webmail υπαλλήλων της NASA.
* Σύστημα ASSIST (Database for Military Specifications and Military Standards).
* Κυβερνητικό ιστότοπο http://www.gateway.gov.uk/ καθώς και στο applicationmanager.gov
* Υπηρεσία HM Revenue & Customs (HMRC).
* Κεντρική βάση ανταλλαγής δεδομένων (Central Data Exchange | US EPA).

Παρακάτω παραθέτουμε ορισμένα αποδεικτικά στοιχεία από τις διαδικτυακές επιθέσεις του hacker “sl1nk”:

Στοιχεία πρόσβασης:https://assist.daps.dla.mil/

User: COM502571

Pass: C*************g@@

——————————————–

http://www.duat.com

system access code: 0016***9

password: F*****1

——————————————–

http://www.gateway.gov.uk/

Agent Name: Corie Lee

User ID: 1152****652

Pass: **************

——————————————–

https://online.hmrc.gov.uk/account

Your User ID is: 437067167597

Password: cl**********3d

——————————————–

https://applicationmanager.gov/

User: administratorbackup

Pass: fu********l@

——————————————–

https://cdxnode64.epa.gov

User: JCrimson

Pass: M*********0n

——————————————–

https://pecos.cms.hhs.gov/pecos/login.do

User: Adminbackup

Pass: g*********7

Επιπλέον αποδεικτικά της επίθεσης:


Περισσότερα: http://www.secnews.gr/archives/14063

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Αποκλειστικό : Χασισοφυτεία σε κήπο του Μαξίμου. Έφοδος Χρυσοχοίδη. Προσαγωγές ξένων ανταποκριτών μετά τις αποκαλύψεις του Μπάμπη !

Σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί, μετά την τσιγαρίλα  που μύρισε ο Μητσοτάκης μόλις παρέλαβε το Μέγαρο Μαξίμου από τον Τσίπρα και δημοσίευσε αποκλειστικά η Καθημερινή....συνεργάτες του νέου πρωθυπουργού κάνοντας μια βόλτα σήμερα στους χώρους που περιβάλουν το κτήριο είδαν κάποια περίεργα φυτά.
Αμέσως ειδοποιήθηκε ο νέος υπουργός -λαγωνικό  δημόσιας τάξης Χρυσοχοίδης και έκανε έφοδο...
Στο μεταξύ, και με αφορμή τις πρωινές αποκαλύψεις του Βουλευτή  και πρώην Δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαδημητρίου στην εκπομπή του Αρη Πορτοσάλτε ...για ξένους ανταποκριτές που μαστούρωναν στο Μέγαρο Μαξίμου και έγραφαν υπερ της προηγούμενης  κυβέρνησης διέταξε να προσαχθούν άμεσα στην ΓΑΔΑ όλοι οι ξένοι ανταποκριτές στην Ελλάδα και να ανακριθούν για να αποκαλύψουν αν το χασίσι το έκοβαν απο γλάστρες στους κήπους του Μαξίμου ή το έφερναν μαζί τους !
Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε !
Δείτε τις αποκαλύψεις του Μπάμπη ...που κακώς κατά την γνώμη μας δεν αξιοποιήθηκε στο συγκεκριμένο υ…