Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Είναι ο κατάλληλος για τα φορολογικά έσοδα ο κ. Κουσελάς;

Ενώ τα δημόσια έσοδα, παρά το ξεζούμισμα των αδύναμων, παρουσιάζουν δραματική υστέρηση, ο αρμόδιος για τα έσοδα υφυπουργός Οικονομικών, κάλεσε στο γραφείο του και επέπληξε προϊστάμενο μεγάλης ΔΟΥ, γιατί έκανε το καθήκον του. Έκανε αυτό που προκάτοχοί του δεν τολμούσαν να κάνουν και «πετούσαν τη μπάλα έξω από το γήπεδο».

Τόλμησε και καταλόγισε φόρους και πρόστιμα σε μεγάλο επιχειρηματία που επί χρόνια το σύστημα τον κάλυπτε και τον καλύπτει.

Δεν πρόκειται δε για μερικές χιλιάδες ευρώ, αλλά για δεκάδες εκατομμύρια και από πάνω πιέζουν να του γίνει και επιστροφή φόρου μερικών ακόμη εκατομμυρίων.
Με ύφος ιταμό ο υφυπουργός, του είπε ότι αυτό δεν είναι δική του δουλειά, αλλά των ανώτατων κλιμακίων. Του πήρε την υπόθεση και την έστειλε για γνωμοδότηση στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, να αποφανθεί τάχα αν προκύπτει φόρος.
Ο προϊστάμενος της ΔΟΥ προς τιμήν του, του έδωσε την πρέπουσα απάντηση. Όρθωσε το ανάστημά του και είπε στον πολιτικό του προϊστάμενο, ότι έπραξε το καθήκον του, προασπίζοντας τα συμφέροντα του δημοσίου και αν δεν συμφωνεί να τον παραιτήσει. Διότι ο ίδιος δεν πρόκειται να τον διευκολύνει.
Είναι δε αποφασισμένος και εκείνος και ο αρμόδιος οικονομικός Επιθεωρητής, αν τους καλέσει ο πρωθυπουργός, να τον ενημερώσουν τόσο για την ευθεία παρέμβαση του υφυπουργού σε βάρος των συμφερόντων του Δημοσίου, όσο και για το πως λειτουργεί το σύστημα και γιατί υπάρχει αυτή η μεγάλη υστέρηση στα έσοδα.
http://www.kentri.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…